Pre sat, dva sam se igrao sam jednim ex630, ubacio vistu, mada je covek hteo isprva xp, odgovorio sam ga jer xp za sve mogucnosti nema svih drajvera, a i dosta su stari, bar na one na one koje sam natrcao, plus mora da se stavi modovan bios, pa i sa njim neki imaju uspeha, neki ne. Sve bi bilo u redu, instalacija prosla ok, ali primetim da jedan zvucnik slabije radi. Nisam primetio po win zvukovima jasno, pa sam pustio pesmu, i zaista, desni zvucnik se slabije cuje.

Balans i sve ostalo ok.

Morace da se zameni ako kojim cudom ne proradi. Dajem mu jos sutra fore. Pomocna kutija u kojoj je pribor, kablovi, ispravljac, uputstvo, (knjizica (knjiga) - garancija, veca je i obimnija nego samo uputstvo). Kako strasno ta kutija potseca na ambalazu od pice, moprao sam da je krijem da je neko ne baci slucajno.

A sada malo o pravim zamerkama:
Na prvo oko ne svidja mi se tezina, ja sam najcesce dizao u zadnje vreme toshibe, pa je to mozda subjektivan osecaj.

Od vecih zamerki veoma mali ugao gledanja, slika ok, ali ako se pomeras ili ti se trese glava dok radis, eto belaja.
Druga zamerka, mala povrsina touchpad-a po kojoj je osetljiv, uglavnom po sredini. Dovoljno za rad, ali se malo inenadis kada nema vise.
Treca je smestaj onog senzora za prst, malo se zabrojis predjes prstom iznad, odmah iskace poruka, ko kaspersky sa sa svojim porukama.

Preporucujem da to ne instalirate.
Peto, mrezu nisam uspeo da nahvatam, kod mene ih ima malo zbog debelih zidova, ali bas ni jednu... Pricao sam nedavno o eeePc koji je video 20-30 iz cuga.

Sesto, Napajanje se za moj ukus dosta greje, ali to se uglavnom ne obraca paznja.
Da sam ranije primetio ovo sa zvucnikom da se ne cimam da istaliram bilo sta.

O ostavljanju otisaka, necu ni da pricam. Inace, ovako, komp je ok.