Jedna maticna ploca i na njoj je vec zrtvovan cip za lan , tako da cu ovo sigurno da pravim ali odavde slaba vajda ! Da to kupujem nema sanse i ne bacaju mi se pare na ove gluposti .
Ono sto imam je 47uH ostalo cu da iskopam , feritnih prstenova imam poprilicno mnogo hm hm ali koja permabilnost i broj zavojaka , al dzabe ja ovde pitam ...

Tesko da ce ovde da odreaguje osigurac na vreme , pre ce ovo da sluzi kad probije osigurac da ovo postane varnicar pa ce biti jos gore !
Citat:
Koliko znam frekvenca se menja u zavisnosti od brzine pa to bas i nije nesto oko cega bi se trebalo osvrtati.
Pa da nije tako nebi uopste trebala zastita od nicega ,,,, de bre nema veze , pa na osnovu cega se prenosi neki VF info , de mucni malo ? kako bi to uopste radilo da nema nosece frekvencije , EH da je samo JEDNA nego ih je hahahah previse i to ukrstenih i sta sve jos ...
Mislim da bi 2 antiparalelno zener diode resile problem , e sad jedino kapacitet da ne remeti .

E ovo cudo staviti na sve 4 zice i to sa uzemljenjem i resena stavr , ovako nesto ima u TV-ima za 4KV ili slicno neki cak i nizi napon .
[Ovu poruku je menjao peca26000 dana 26.06.2009. u 22:05 GMT+1]