probao sam svasta, ali nista mi ne uspeva.
skinuo sam naravno najnoviji ATI drajver za XFree4.3.0 (gflrx ili tako nesto), poterao xfconfig... i nema sanse da dobijem 3D. onda sam malo rucno prckao po -4 fajlu... haos... u jednom momentu sam uspeo da nateram igricu Chromium da radi, ali onda nece da radi i Tux Racer, ali ni Frozen Bubble!! simptom je sledeci-> dobijem sliku koja kao da je je sacinjena od one slike koja i treba da bude, pomesano sa desktopom, sve to lepo isparcano na pravougaonike (kao cigle) i promesano kao spil karata i onda poredjano pravougaonik za pravougaonikom na ekranu.... pa jos i pomereno u stranu
ovakvu sliku dobijam i na TVout-u
updateovao sam i cini mi se DRI.... bez rezultata
zbog ovog problema ne mogu ni da koristim crossover office... sve se lepo instaliralo i kad je trebalo da poteram instalaciju Flash-a... PC se zabio i jedini lek je bio restart. Isti problem imam i sa PixelView Play TV Pro karticom .... koju sam na kraju uspeo da podesim da sama nadje sve TV kanale.... ali mi samo na sekundu otvori prozor sa TV slikom i onda nestane... ali o tome na drugoj temi.
ljudi pomagajte, kazite sta treba da kopiram ovde (XF86Config-4,....) da bi vam pomogao da mi pomognete

Registered Linux user #338733