Kontam da je u Srbiji frka jer ne mozes ni na koga da se oslonis jer je pravni sistem vic pa je neki princip da ako hoces nesto da uradis moras da uradis sam ili ces da izvisis... ali veruj mi to zaista ne zanima ove na zapadu a pogotovo Amere koji su navikli na sistem gde im i jutarnja kafa zavisi od nekoga. Ne prave oni Azure za nas

Znas kako kazu, ko se na mleko opece taj u jogurt duva. To o cemu ti pricas realno nema veze sa realnoscu, ceo taj "knowledge sharing interdependency" pristup, sve je to ispiranje mozgova koje potice od service provajdera. Ozbiljne firme, tj bar one koje ja smatram ozbiljnima tipa banaka i (re)osiguranja, nikad ne izjavljuju takve stvari i ne zajebavaju se sa parama svojih deonicara na taj nacin (zajebavaju se doduse na druge nacine koji su mozda i pogubniji, ali nikad u ITu). Oni su itekako nezavisni biznisi i itekako vode racuna o tome koje informacije i kako prelaze preko njihove "granice", a mogu pouzdano da ti garantujem da su veoma sofisticirani i veoma produktivni. Jedno je interna podela rada i operativna organizacija sa ljudima koji imaju potpisan NDA i non-compete, drugo je servirati IT operacije koje sve vise poprimaju karakter core biznisa nekome drugome nad kojime nemas kontrolu. Taj knowledge sharing i interdependency i "no company is an island" prica na koji se cloud operateri pozivaju je zapravo nastao pre nesto godina u supply-chain upravljanju gde sasvim opravdano kompanije dele informacije i potpomazu i informaciono i operativno svoje dobavljace zarad uspostavljanja stabilnog priliva sirovina i kriticnih servisa za sopstvene operacije. Negde usput su cloud marketeri pokupili taj koncept i izspinovali ga na svoju vodenicu, sto veze nema sa mozgom.
A to kako je u Srbiji zapravo mora neko drugi da ti kaze ja ne radim niti planiram raditi za domace firme, sva moja opazanja su fakticki sa severno americkog trzista. Nemoj biti toliko siguran u "pravni lek" koji pominjes, iako su oni mnogo ispred nas u smislu poslovne regulative realno potrazivanje gubitka tesko moze da se odrzi na sudu i sasvim sigurno je visegodisnji spor sa komplikovanim vestacenjima koji IT osakacena firma tesko da moze izdrzati pre banrktostva. Da ne pominjem da su finansijske odgovornosti cloud provajdera sasvim lepo ogranicene ugovorom (pricao sam vec o tome) koji klijent dobrovoljno potpisuje. U takvim okolnostima biznisi obicno traze lek u vidu 3rd party polisa osiguranja, ali ja iako sam debelo u re/osiguranju jos nisam cuo da je neko ponudio bussines continuity polise osiguranja za korisnike cloud sistema, aktuari mudro cute jer realno nemaju niti mogu imati sliku potencijalnih rizika, a bez validnog modela nijedna ozbiljna reosiguravajuca kuca NECE agregatno otkupljivati rizik narocito ne sad kad su se debelo opekli na investicijama sto opet celu tu pricu cini veoma rizicnom i neinteresantnom za krajnje osiguravajuce firme; samim tim su cloud klijenti (bar jos uvek) prepusteni sami sebi i u celosti snose taj rizik svojim sredstvima (sto btw obozavaju profesionalni investitori dok citaju 10-K/Q). Sa druge strane ako imas svoj datacentar i jos imas i redundancy lokacije i uz malo truda ispostujes uslove osiguravajucih kompanija mozes za veoma sitne pare (sitne u smislu % operativnih troskova) dobiti polisu koja ti pokriva sve troskove i izgubljen profit (cak i intangible gubitke kao sto je projektovano smanjenje biznisa usled loseg PRa) u slucaju gubitka ITa ili nekog njegovog kljucnog dela, aktuari tu vec znaju na cemu.
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić