@scylerx
to sto Vi pricate nije moguce u Srbiji da se uradi. Imamo iskustvo sa pokusajem kradje sms poruka iz januara meseca i tada niko nista nije hteo da uradi osim jednog udruzenja za zastitu potrosaca NOPS, a oni su se aktivirali 2 dana pred kradju, znaci samo jedno udruzenje od ko zna koliko kojih imamo, ni TV, ni novine niko nista nije hteo da uradi, da objavi informaciju, samo su B92 tada pustili direktora MTS-a da objasni narodu kako ta kradja je u nasem interesu

Svi zavise od para koje im daju mobilni operateri i niko ne zeli da kaze nista lose u vezi njih, a javno preduzece Telekom po partijskoj i finansijskoj osnovi moze da radi sta god pozeli. U Srbiji oni imaju prava da rade sta god pozele, a korisnici imaju obavezu da to ispunjavaju i ako se neko buni, dobija odgovor pa predji kod drugog operatera ako ti se kod nas ne svidja, a u decembru su istog dana promenili tarifiranje i Telenor i MTS, e ako ovo nije dokaz da postoji kartel onda ne znam sta jos trebaju da urade da bi se oglasila ona jadna komisija za zastitu konkurencije.
Sta to mene briga za biz tarifu kada je ja nemam, ja mogu da koristim kao fizicko lice postpaid i prepaid i to samo lud covek moze da dokaze da je bolje da budem na VIP na postpaidu nego na TElenoru i ja posto imam 0 kontakata sa VIP brojevima, samo lud trebam da budem pa da uzmem njihovu prepaid karticu i da koristim onih 1000din za 100din. A jesam hteo u januaru posto imam identicne brojeve i na mts i telenoru, mislio da uzmem i VIP takav isti broj prepaid, pa neka stoji, ali oni me ucene da moram i telefon da kupim, na sta sam rekao - hvala i dovidjenja.
Sto se tice aktivnih korisnika, ako bas zelite da znate ko kako stoji tu, pogledate PRIHODE koje ostvaruju pojedini operateri i tako utvrdite ko ima vise aktivnih korisnika, odnosno ko je jaci, jer kakva je korist TElekoma od moje babe kojoj uplatim jednom u 6 meseci 50din, a koliko su izgubili sto sam presao na Telenor gde uplacujem po 200-300din mesecno, a verovatno uskoro prelazim i na post paid. TO je taj gubitak TElekoma zbog januarske gluposti, a i svih gluposti koje su radili prosle godine. Nisam ja neki veliki potrosac, obicno sam na onim paketima od 300din ili 600din post paida, kako kada.
Smorio me MAX pa sam malo duze pisao. Nerviraju me ljudi koji zele da me nabede da je bolje da predjem na VIP, pa sta sam ja blesav i mazohista pa ostajem na TElenoru?
[Ovu poruku je menjao espresso dana 01.05.2009. u 16:30 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao espresso dana 01.05.2009. u 16:34 GMT+1]