U firmi broj iPhone-a: 7
Od ovih 7, "prde": 4
Od ovih 7, korisnika Meka: 0 (nula)
Od ovih 7, korisnika Linuksa: 0 (nula)
Od ovih 7, korisnika nekog od mnogorojnih UNIX derivata: 0 (nula)
Od ovih 7, korisnika Wina: 7 (sedam, 3 Viste i 4 XP-a)
Sad lepo reci šta to misliš o njihovom mentalitetu, pa da im prenesem lepe reči koje im je uputio kolega.
milke, jesam li ja nesto propustio ?

...i posle se pita zasto necu da odgovaram na njegove postove

@dimkovicu necu nastavljati pricu na temu Apple i slobodne firme - naravno da su vertikalno uvezali celu svoju firmu (kao i Commodore pre 30 godina) i tu nema nista lose - ako hoces neki njihov proizvod moras da se pomiris sa svim ogranicenjima koji ti oni nametnu. tacka. ok ?
ako hoces kupus od windowsa i da sam sklapas hardware - niko ti ne brani - tu je sve sto ti treba: i Windows i komponente

ja bih bio srecniji kad bi prestao da spominjes apple.
sta reci vise ...

EDIT: nego bas me interesuje kako je to M$ doprineo "vise" 3th party zajednici? i Apple daje Xcode za dzabe pa mozes da programiras za Cocoa-u bez problema, pored toga cini mi se da Apple ima naprednije framework, ima dTrace, ima jasno definisane smernice za GUI (za razliku od Windows kupusa: MDI vs Apple pristup - http://arstechnica.com/softwar...dock-and-windows-7-taskbar.ars ...) ili se to "vise uradio" ogleda u cinjenici da je M$ "omogucio" programerima da se njihov kod vrti na stotinama miliona PCja ?

[Ovu poruku je menjao calimero dana 17.03.2009. u 15:42 GMT+1]