Citat:
Take 5: ^ Ipak nesto nije u redu sa tom stranicom sajta,
Ne znam ali ja je mogu otvoriti bez problema ( čistio sam i cache i sve je OK ), aiz kog razloga je ti ili netko drugi ne može otvoriti ne znam.
Citat:
Take 5:koji vrlo zdusno propagiras u svakoj prilici
Hmmmmm, odakle taj cinizam ?

smatraš to reklamom ???
Ja to vidim ovako, "možda se nisam trebao ni javiti da mu pomognem pa ne bi ni postao taj link, pretraživanjem foruma i interneta to može i sam, ali sam ipak pokazao želju da mu pomognem".
Ako smatraš ( tj. ako ti smeta ) da je to reklama a uz to nije moguće-adekvatno rješenje problema u kojem sam je postao, prijavi to nadležnima ES-a
Ako nadležni to okarakteriziraju kao "SPAM", "REKLAMU" i sl. ili kršenje pravila ja neću više postati taj link,
btw: nemam namjeru vršiti pretragu i lutati internetom za nekoga drugoga. Ovo sam iskusio osobno i sam napravio tutorial, ako nije od pomoći slobodno ga svatko može ignorirati.
Do sada nisam imao naznaku da je web stranica tog tipa "reklama ili propagiranje"
Citat:
Take 5: A mogao je to da pogleda i na ovom forumu:
Mogao je, dapače, PRETRAGA FORUMA - to je i poželjno, pretpostavio sam da je koristio pretragu ( nemam pravilo "pretraživanje interneta da bi nekome pokušao pomoći u svakom problemu