pisite ovaj mail po svim forumima i svim prijateljima.... ja se borim do kraja za moje posteno placene sms poruke
Poslati na :
korisnicki@mts.telekom.yu
Subject :
Upozorenje pred tuzbu
Mail:
Postovani MTS prijatelji,
Danas smo dobili sms obavestenje sledece sadrzine
“Posaljite SMS na broj 200 (cena 200din sa PDV-om) I dobijate 1000 SMS poruka u nac. saobracaju. Sve vase SMS poruke mozete iskoristiti najkasnije do 14.1.2009.”
Iz ovog obavestenja smo zakljucili da ce SVE sms poruke, koje smo mi prepaid korisnici kupili u ranijim promocijama (480+, 980+,200din za 1200sms ...), takodje biti obrisane, iako je prilikom kupovine ovih sms poruka bilo naglaseno da ove sms poruke nemaju rok vazenja. Ovakav vas potez nece biti ni malo korektan prema nama korisnicima i nasa finansijska steta ce iznositi u milionima dinara. Nadamo se da ovo ipak necete uraditi I da je u pitanju nesporazum I lose formulisano obavestenje.
Ukoliko ovo ipak uradite I obrisete nase posteno kupljene sms poruke pod jasno formulisanim uslovima – da su sms poruke bez roka vazenja - organizovacemo se i svoja prava i zastitu potraziti u za to nadleznim institucijama. A takodje cemo verovatno preci na korektnije provajdere koji ne postupaju na ovakav nacin sa korisnicima.
S’postovanjem
Prijatelji sa facebook-a
http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768
PS
Zamolili bi vas da kada sledeci put saljete ovakva obavestenja koristite veliko slovo za rec “vase”, to je mali znak nepostovanja korisnika.