Evo, pošto sam ja počeo, ja ću apelovati da se ne postavljaju lažni rezultati i rezultati tipa "vidi koliki je moj"

. Ja sam samo htjeo da pokažem da Win 7 radi i na starijim računarima i da na tim starijim računarima radi mnogo bolje nego Vista.
Prva stvar na koju sam naletio kod 7-ce je to da explorer radi brže nego na Visti. Druga bitnija stvar je zauzeće memorije. Kod mene je juče u idle-u trošio 30% dok Vista nije išla ispod 41% od 1GB. Mogao sam malo srediti Vistu da bude na 35% ali kažem, na W7 je daleko ispod bez bilo kakvih prepravki.
Taskbar mi je odmah dreknuo i nestao je onaj kvadratić gdje se bira Layout tastature, iako sam ga postavio da bude prikazan.
Sa drajverima za ovaj moj PC malo škripi, s obzirom da je Vista sve uredno prepoznavala. Znači, samo Conexant modem i Bluetooth adapter je prepoznao. Ostalo tj. monitor, štampač, grafička, zvučna, čitač kartica, LG CD RW... Ništa.
Što se tiče programa, sve jedan program kojeg sam ja radio u C#.NET 2.0 rade out-of-box i to mi je bitno. Radili su i poneki pisani u VB6 ali to je sad manje bitno...
Toliko od mene, for now...
I ♥ ♀
Ovaj post je zlata vrijedan!