Citat:
Jelena 11:
U My Computer u detalis za svaku
(i c particiju) particiju pise da je fat32. Kada otvorim PM pise da su sve fat32 osim particije c gde pise da je Type 07 i
zute je boje (i pise da je prmarna a ostale su logical) a ostale su plave boje.
Type 07??? Nikad čuo za taj fajl sistem!

Mislim da smo sada razjasnili da ti je C: particija Primarna a sve ostale Logičke.
Citat:
Ispod particije c imam jednu zvezdicu * i na njoj pise extended. Kada kliknem na particiju C, gore gde su graficki prikazane
particije obelezi se particija C. A kada kliknem na zvezdicu (odnosno extended) obeleze se ostale 4 particije.
Ovo je OK i nema potrebe da te zbunjuje što piše da da je particija Extended. Tako je to kod PM-a.
Citat:
Posto su ove ostale fat32 u PM su mi otvorene opcije da mogu sa njima da radim sta hocu a kada kliknem na C na kojoj pise
Type 07 imam samo opciju delete ostale opcije su zamrznute.
E ovo ne valja i namam pojma u čemu je problem! Bilo bi korisno da se prisetiš šta si sve radila prilikom particionisanja ili pitaj majstora šta je radio na tvom disku.
Citat:
E sada sto vi hocete da spojim sve particije...Kada odem na merge tamo imam sve particije sem particije C. I ako ih spojim
one ce se spojiti u jednu particiju D a particija C ce opet ostati i bice type 07 i nista nisam uradila osim sto sam
spijila ove tri particije !!!!!!!
Zvuči logično, ali ne mora da znači da će tako da bude. Mož da bide al ne mora da znači.
Citat:
Znaci moj cilj je da particija c bude NTFS !!!!! (a nikako ne uspeva)
Kad već toliko hoćeš NTFS a ne uspevaš sama da do toga dođeš preostaje ti jedino da potražiš neki dobar servis ili majstora da ti to namesti.
I'm over and out!
Bog je ljubav - Bog te voli
Ko se rodi jedanput umire dvaput a ko se rodi dvaput umire samo jedanput.
SAZNAJ KAKO