Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Biblioteka - baza podataka!

[es] :: Access :: Biblioteka - baza podataka!

Strane: < .. 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 50003 | Odgovora: 82 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

biske86
Ivan Biševac

Član broj: 62435
*.dynamic.isp.telekom.rs.

+39 Profil

icon Re: Biblioteka - baza podataka!18.03.2011. u 18:00 - pre 171 meseci
Sad si mi zagolicao maštu. Nisam znao da može preko aplikacije da se izda jedna ista knjiga u isto vreme.

Nisam bio svestan ovog konkretnog problema ali sam svestan da nijedan softver ne može da bude kompletan pre nego što se izvrši implementacija i testiranje. Znam da to nisam uradio pošto je ovo zadovoljavalo kriterijume završnog rada a kasnije nisam nikako imao vremena da probam da testiram aplikaciju iako sam imao volje..

Odgovor na temu

biske86
Ivan Biševac

*.sc.ni.ac.rs.

+39 Profil

icon Re: Biblioteka - baza podataka!19.06.2012. u 21:19 - pre 156 meseci
Pozdrav svima. Dosta ljudi mi se javlja sa zahtevom da im pošaljem biblioteku pa sam rešio da je postavim na svom blogu. Na adresi http://biske.rs/projekti/biblioteka/ se nalazi kratak opis, par slika, kao veza za preuzimanje modela procesa, modela podataka, same baze kao i dokumentacije tj. mog završnog rada.

Odgovor na temu

biske86
Ivan Biševac

178.253.215.*

+39 Profil

icon Re: Biblioteka - baza podataka!09.11.2024. u 17:31 - pre 5 meseci
Link ka blogu više ne radi. Javite mi se na mejl ukoliko vam je potrebna baza podataka.

Pored toga razmišljam ovih dana da napravim unapređenu verziju Biblioteke koja ne bi bila Akses baza podataka već napravljena korišćenjem modernih alata. Konkretno platforma bi bila veb (React za frontend i Ruby on Rails za bekend i Postgres za bazu).

Moglo bi da joj se pristupa preko interneta ali ako neko ima zahtev moguće je instalirati u privatnoj mreži.
Verzija 2.0 neće biti beplatna, ali nisam još razradio model.

Želim i da vidim da li postoji interesovanje, zato molim da popunite ovu formu (ne traži više od 1 minuta): https://forms.gle/TCsAKZLToMLHxvW37

Odgovor na temu

[es] :: Access :: Biblioteka - baza podataka!

Strane: < .. 1 2 3 4 5

[ Pregleda: 50003 | Odgovora: 82 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.