Citat:
arpsoftt: Eto, uradio sam i po tom principu Ivek. ............uglavnom dobijam od windowsa poruke tipa: "The drive could not be mapped because no network was found."
Ne znam što bih ti rekao, ( mislim da ipak nisi možda sve uradio kako je u uputama, ili nešto ne štima u nekim sitnicama

Jednostavno iz iskustva još nisam doživio da se dva ista XP-a ne mogu umrežiti ( osim nekih sitnih problema i ako je OS čist bez virusa i ispravan ). ( osim hardwerskih )
- Za početak isključi Firewall pogotovo ako imaš ZoneAlarm
- Otvori CMD prozor u upiši
net start lanmanserver i ako kaže da je service startan onda je OK.
- Jesi li pogledao točke 3 i 6 na drugom linku koji sam ti dao u prethodnom postu, pogledaj što je sve aktivno.
- Je li ti uključen "Client for Microsoft networks" i "File and Priinter Sharing....... "?
- Probaj mapirati samo jedan folder ( npr: Tmp ) na svakom kompu, i postavi permissions
- Probaj pokrenuti Setup za uredsku mrežu u MyNetworkPlaces, ako se računala uredno pingaju.
- Pogledaj ovaj link
http://www.chicagotech.net/Networking/ntbemapped1.htm sa opisima problema i rješenjima
- Prekontroliraj Properties LAN kartica
a našao sam i ovo vezano uz grešku koju ti javlja
Citat:
It was as windows corruption problem not a network problem - I repaired my WinXP installation and it corrected the problem - I also found the root problem - microsoft critical update 810656 installation failed causing disk corruption and an unrecoverable error
ne znam što da više kažem