Area 022

prvi utisci:
Slika je nesto bolja nego na totaltv mada sam to i ocekivao.Zvuk mi ipak deluje dosta bolji nego na totalu,bar mi se tako cini.Dolaze iz drage nam firme dvojica ljudi i to je izgleda jedina opcija,nema vise podizanja opreme pa sam montiras.Ali nije frka posto se nista ne naplacuje.Kao sto je neko napisao gore ako mislite da gledate iptv na lcd-u ili plazmi mrka kapa(to sam i ocekivao)jel niko naravno nije ni spominjao da ce biti pusten signal hd kvaliteta a to je ionako svako mogao zakljuciti po stb-u koji se dobija bez hdmi prikljucka.
Sve u svemu nema nekih zastajkivanja(vrlo retko) tako da s te strane nema nekih primedbi.Posto pratim temu od pocetka i zamalo sam odjavio iptv za vikend ali bila nedelja

,moj zakljucak je da sve polako ide kako treba.Kako je stvar radila u pocetku(cuveni loading) sad izgleda da sve radi koliko toliko stabilno.
Najveci problem meni da se odlucim da zadrzim iptv je vise puta pomenuti nedostatak tv avale i fox life a takodje meni vrlo bitnih kanala kao sto su viasat history,explorer i standardni history chanell.
Avalu bih resio krovnom antenom ali sta za ovo ostalo??Generalno sam najvise i gledao history chanell i gomilu serija na fox life-u.Da ne spominjem sportklub.
Promocija traje do kraja januara pa cu dotle smisliti.