Mogu reci da su na kraju kinezi ispali fer, izgleda da su mi napisali gift,nigde ne vidim racun i pravu cenu svog telefona, carinici su sami procenili vredost ocarinjene robe od 1010 din, i jos 2300 din za pdv. na kraju su napisali samo ukupna obracunska vrednost 3339 din. Nasi su sami ocenili vrednost telefona,ne verujem,kad pogledam dobro sam prosla,procenu je vrsila zena Snezana iz prve smene. Inace telefon je extra, do sad sam namestala neke funkcije,ovakav u vipu za ove pare ne bih nikad mogla da kupim,home je u 3D rezoluciji ima neki koncertni klavir kada se klikne izadje play lista, kliknete na mikrofon pored izadje sound recorder,tu je i widget kao krug od 5 lopti za 5 dana u nedelji,grafika je fenomenalna ,mnogo je ostro sve,nisam ocekivala da cu dobiti silikonsku masku,inace ubacili su mi dx aplikaciju u telefon,samo me zanima da li neko zna da li postoji mogucost da prebacim na normalno kucanje da nije qwerty, pise da je neki android tip keyboarda,pokusala sam da promenim ali kao da uvek bude samo qwerty,ima i srpski koji sadrzi cirilicna slova. Postavicu slike kasnije,samo da prebacim,ne stizem nista

Mali update slika kao prilozeni dokaz,inace punjac ima lampicu koja bljesti
[Ovu poruku je menjao cosmicbg dana 13.01.2014. u 23:46 GMT+1]
S˝vetrom uz lice ...