Mene je kao jako malog otac cesto vodio po aerodromima sirom stare Juge i koliko se secam (iako je bilo pre skoro 30 i vise godina) na surcincu (stara zgrada, deo otvoren bas ka pistama) je postojala terasa sa koje se pruzao fantastican pogled i sa koje sam ja (i ne samo ja) sa uzitkom gledao avione kako slecu i polecu. Ona jeste vremenom posle toga zatvorena i od tada pa do danasnjih dana vise nikad nije "ozivela", ali je bila, i bilo je jako lepo (pogotovo za jedno dete) uzivati u pogledu sa nje. Tada me nikakva dozvola za slikanje nije zanimala, bas kao ni slikanje, foto aparati... tada su samo decije oci sijale

A kad vec pomenuh i dozvolu za slikanje, a apropo Batajnice i sl... paaaaaa, dozvole su uvek postojale, cak i na ovakvim (vojnim) manifestacijama i to u doba najgrublje komu i soc-ere. Uniforma, rod, visok cin, clan najuze porodice...

Da, ova ti je bas dobra... ja odavno onaj svoj prime 300f4 L IS ne nosam nataknutog na "peticu" (na "jedinicu" pogotovo) dok bas ne udjem u "zonu" slikanja... cudni sumnjicavi pogledi, par puta zaustavljanje i neprijatna pitanja, i... svi bre, uvek, pominju nekakve dozvole... kao da nosis artiljerijsko orudje, a ne foto-aparat.

Cvorovici, da, da...
[Ovu poruku je menjao beske dana 04.06.2008. u 16:31 GMT+1]