Napravio sam jos jednu landscape fotku, iako je vreme bilo prilicno lose za fotografisanje, jako slaba prozracnost, pa sam morao da obradom nadomestim nedostatke nametnute vremenom (za nesebicnu pomoc u obradi zahvaljujem @besketu ;-). Na tako lepom mestu grehota je bilo, ne napraviti zapis vredan daljeg truda i post procesa.
Inace, Canon 500D + 50mm 1.8 II + Hoya HMC Super UV, iz ruke.
Meni je jesen najzanimljiviji deo godine. Voleo bih da vidim više jesenjih slika na forumu. Dotle evo jedna moja teleobjektivom, slikana čisto u prolazu. Inače, ova zimska idila je super ;)
@Milas
Koliko vidim, auditorijum ima šta da vidi iz Tvog aparata
Lepa kompozicija, lep predeo i rezultati nije izostao. Iste ocene su primenjive i na prvoj i na drugoj.
Odlično!
@lancia88
Atmosfera je prenesena toliko verno, da bih radije da ovakav prizor gledam samo preko ekrana. Izgleda baš jesenje hladno i sumorno.
Naravno da je landscape
milas: I da dodam, Canon 500D + 18-55mm IS + Hoya CPL MC.
Fotografije polako ali sigurno počinju da ti odišu onim već poznatim bešketovsko-zlatiborskim šmekom ... što ćeš naravno shvatiti kao komliment ;)
Konkretno mislim na šumarke i livadice, koje prekriva sunce.
E sad, taj hoya CPL ... hm ... mislim da bi sa CS-om dobio bolje nebo ... ali to je moje mišljenje ... možda i paušalno konstatovano jer nemam uvid u original.
;)
Lomografija je kad imaš sa čime, a nećeš … a Pinhole kad nemaš sa čime, a hoćeš! tm
Zoran Rodic: Fotografije polako ali sigurno počinju da ti odišu onim već poznatim bešketovsko-zlatiborskim šmekom ... što ćeš naravno shvatiti kao komliment ;)
Konkretno mislim na šumarke i livadice, koje prekriva sunce.
O da ;-). Naravno da cu to tako shvatiti.
Citat:
Zoran Rodic:
E sad, taj hoya CPL ... hm ... mislim da bi sa CS-om dobio bolje nebo ... ali to je moje mišljenje ... možda i paušalno konstatovano jer nemam uvid u original.
;)