Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP

[es] :: Advocacy :: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP

Strane: << < .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 64768 | Odgovora: 583 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dejan Lozanovic
Dejan Lozanovic
Beograd

Član broj: 691
*.vdial.verat.net

Jabber: null@elitesecurity.org
Sajt: speedy-order.com

+75 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 21:07 - pre 261 meseci
Citat:
Ivan Dimkovic:
Za ostatak - opet, pricamo o upotrebljivosti, znaci ja kao korisnik moram da znam da postoji neki... daemon koji se zove automount... easy to use :)

Slusaj ako si video da moras da mountujes uredjaj zar je ime programa automount nerazumljivo pa mislis da time palis mlazni pogon na svom kucistu ili .... ? Ili pak neznas da udjes u nesto tipa control panel na windosu sto ima svaka desktop distribucija (Yast, Mandakre control center. itd) i pogledas medju servisima sta sve treba da bude startovano a sta ne. Sve u svemu 3 klika misem jednom a nakon toga koristis uredjaj isto kao i na windowsu.

Sve u svemu svaka dalja diskusija ocigledno ne vodi nicemu ovde na forumu te vas od srca pozdravljam i napustam sa ovog dela foruma na neko neodredjeno vreme. Jer je po vama windows ultra mega high a sve ostalo je sux bez obzira sta neko drugi kaze.

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
199.171.112.*

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 21:07 - pre 261 meseci
Citat:
Dejan Lozanovic:
A i ovi stariji se verovatno secaju onog vica bio je cak valjda i u nekom starom broju casopisa Racunari.

Q: kako da od 486 racunara da napravite XT?
A: instalirate Win95

Vic je malko ukraden iz knjige "Unix Haters Handbook" u kome ima poglavlje pod naslovom "How to Make a 50-MIPS Workstation Run
Like a 4.77MHz IBM PC" (instalirate X)

http://web.mit.edu/~simsong/www/ugh.pdf

Odgovor na temu

popeye
Branko Ivanović
Beograd

Član broj: 3846
*.rcub.bg.ac.yu

Jabber: popeye@elitesecurity.org
Sajt: popeye.linuxo.org

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 21:14 - pre 261 meseci
Na 12 strana ove teme, sve sto smo uradili je zakljucak Nemanje da je povezivanje na Internet u KDE okruzenju (pod pretpostavkom da je hardver OK) dovoljno lako.

Onda smo se vratili na staro...

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

199.171.112.*

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 21:24 - pre 261 meseci
Moj zaključak je teorijske prirode, jer nisam uspeo da se povežem iz KDE-a (morao sam da koristim ppp iz komandne linije). Čekam da Mihailo to potvrdi u praksi.

Osim toga, mislim da smo ustanovili da lakoća korišćenja KDE/Gnome ipak nije nezavisna od OS-a, pa sad pokušavamo da utvrdimo koliko su ova okruženja upotrebljiva sa RedHat 9 Linuxom.

Uglavnom mičemo se, mada polako.

Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
Član broj: 13
*.dip0.t-ipconnect.de

+7204 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 21:26 - pre 261 meseci
Citat:
Slusaj ako si video da moras da mountujes uredjaj zar je ime programa automount nerazumljivo pa mislis da time palis mlazni pogon na svom kucistu ili .... ?

Na srecu ja znam sta je mount, ali kao korisnik i ne ocekujem da mi pojmovi uzjahavanja disketa budu jasni :) Pa samim tim i samo-kazujuci "automount" servis u nekakvom kontrol-panelu mi ama bas nista ne govori o tome cemu to stvarno sluzi.

Citat:

Sve u svemu svaka dalja diskusija ocigledno ne vodi nicemu ovde na forumu te vas od srca pozdravljam i napustam sa ovog dela foruma na neko neodredjeno vreme. Jer je po vama windows ultra mega high a sve ostalo je sux bez obzira sta neko drugi kaze.

Samo sto su "ultra mega high" i "sux" termini izasli sa tvoje tastature, a ne sa bilo cije druge :) Jedino sto sam ja rekao je da je Linux serverski OS - ako ti tu vidis "sux" ili "ne-high" kategoriju onda ne znam sta da ti radim.

DigiCortex (ex. SpikeFun) - Cortical Neural Network Simulator:
http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey

Odgovor na temu

axez

Član broj: 1021
*.neobee.net

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 22:02 - pre 261 meseci
Aman Dejane, kako ti nije mrsko da se vise raspravljas sa njima.
To je kao kada bi pokusao opisati slepcu kako izgleda duga. Ne kontaju da je nama user friendly nesto sasvim drugo od toga da ti OS k**** "you have unused icons on your desktop" i tretira te kao morona.

Meni je Linux jednostavniji i frendliji i mocniji zato sto sam naucio na njega i mnogo mi je korisniji od windoze jer bar ne moram da restartujem ceo komp kada pomerim misa. Jel se neko seca ovoga "Your mouse has moved, please restart your computer for the change to take effect"...:)
Ali sama cinjenica da se konektujes na internet i odmah popijes virus je veliki napredak u user frendlinesu windowsa. Ranije si bar trebao da kliknes na attachment ili startujes zarazeni fajl.....stvarno ogroman napredak.

A o moralnosti koriscenja jednog takvog softvera od jedne takve firme kao microsoft se moze govoriti danima.

Slepce ne mozes nauciti da gledaju.

Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
*.dip0.t-ipconnect.de

+7204 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP28.10.2003. u 22:18 - pre 261 meseci
Hehe... eto slika i prilika "sux" i "high" terminologije :) Sta vise reci :)

Citat:

A o moralnosti koriscenja jednog takvog softvera od jedne takve firme kao microsoft se moze govoriti danima.

O moralu izvoli pricati sa svojim duhovnikom i sl... a ne na tehnickom forumu. A ovo je pretpostavljam krunski argument, posto je ostatak tvog posta vrlo blizu belog suma po korisnosti informacija.

http://www.digicortex.net/node/1 Videos: http://www.digicortex.net/node/17 Gallery: http://www.digicortex.net/node/25
PowerMonkey - Redyce CPU Power Waste and gain performance! - https://github.com/psyq321/PowerMonkey

Odgovor na temu

popeye
Branko Ivanović
Beograd

Član broj: 3846
*.bitsyu.net

Jabber: popeye@elitesecurity.org
Sajt: popeye.linuxo.org

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 01:13 - pre 261 meseci
Dok cekamo Mihaila, imam jedno pitanje u vezi Windows XP-a.

Na poslu koristim 2 monitora povezanih na 2 graficke kartice: nvidia i s3. Na svakom imam poseban desktop (znaci nije xinerama - ne deli se radna povrsina). Vidjao sam windows, ali da ih koristi kao jednu radnu povrsinu.

Mogu li na windowsu imati 2 radne povrsine, 2 taskbara i pozadine? Koliko je lako podesiti, ukoliko je moguce?

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

..ndg-pm4-2.dialup.nethere.net

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 03:47 - pre 261 meseci
Mislim da mozeš, ako instaliraš virtual desktop manager odavde:

http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 03:51 - pre 261 meseci
Off-topic. Popaje, čemu ti služi web sajt? Da iskoreniš MSIE?

Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716

+51 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 05:11 - pre 261 meseci
Jao.. popaje..

Imam ja Mozilu Firebird i uz pomoć randoma sam je onomad podesio da se predstavlja kao IE6/WinXP (zato mi i sad stoji levo tamo da koristim XP iako sam na Win2K) da bi mogao na sajt svoje banke.. hehe.. znaš kako sam se sad iznenadio kad me na tom tvom sajtu dočekala poruka tipa vaš čitač ne podržava CSS, bla, bla bla i - nabavite Mozilu. Dakle, šta sad? Ja imam Mozillu al' ne ide? :)

Pa što nisi postavio stranicu pa ko vidi - vidi, eventualno još ono preporuka Mozila itd, a ovo je baš malo čudno :-) Moram zbog banke da držim onako na IE pošto stalno neke račune plaćam itd.. Ovo je baš baš čudan vid protesta protiv MSIE :-)

Citat:
Dejan Lozanovic:
Jer je po vama windows ultra mega high a sve ostalo je sux bez obzira sta neko drugi kaze.

Netačno. Ja mislim da je i npr. MacOS X vrlo dobra stvar. Nisam imao prilike da ga iole duže koristim, već samo da bacim kratki pogled i malo kliknem.. izgleda mi baš prilično razumljivo i intuitivno. Kako rekoh. ipak nemam iskustva pa ne mogu dalje da pričam. Stvar koja me definitivno odbija jeste cena Mac računara. Zato me onomad baš bilo zainteresovalo da li će biti šta od toga x86 MacOS X u izdanju Apple-a.
Doduše sad kad vidim ove vesti o tome da i MacOS X spaljuje neke diskove.. nekako mi ni on više nije ni pod razno.

Citat:
axez:
Slepce ne mozes nauciti da gledaju.

Desktop je moja svetlost i moja tama,
blaženu konzolu su meni iskopali..
Sa sretnim vidom iz očinjih jama.

Eh, hoćemo li u tom stilu.. pfffff.. lirsko-epskom..

Prosvetli nas, uboge slepce, o ti, Veliki, Najveći, Dalekovidi ..

/edit

ooops, greška u koracima, hvala, ispravljam da ne bude bespotrebne priče kad je očigledna moja greška. izvinjavam se i axez-u koga sam zamenio sa alex-om i obrnuto

[Ovu poruku je menjao degojs dana 29.10.2003. u 01:49 GMT]
Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

..g-c5300-3.dialup.nethere.net

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 05:39 - pre 261 meseci
Nije to alex, nego onaj genije što nas je optuživao da lažemo kad smo proneli vest o VMWare-u u Minhenu.

Odgovor na temu

degojs

+51 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 06:04 - pre 261 meseci
Hvala na ispravci DT.. ispalo bi baš da sam se navadio na alexa što nikako nije slučaj.

NEGO,

imam predlog: da održimo jedan dan ćutnje u pomen onima koji su pali kao žrtve Advocacy foruma (ujedno da se smire strasti malo, pa da nastavimo sa temom :)

Direktne žrtve:
Danilo
Dejan Lozanovic

Kolateralna šteta:
zombie.

Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

+6 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 06:15 - pre 261 meseci
Dobar ti je sajt Popaje. Steta sto 95% ljudi ne moze da ga vidi.

Odgovor na temu

Veljko
Beograd

Član broj: 967
*.absolutok.com

Sajt: veljko.net

+1 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 07:59 - pre 261 meseci
Svi sajtovi koji sadrže ćirilicu podsećaju me na glavnu klopu u vojsci, a to je DRNČ!
Loša Mešavina.
Znači dve veste vrste pisma itd, itd ....

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

axez

Član broj: 1021
*.neobee.net

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 08:04 - pre 261 meseci
Citat:
Ivan Dimkovic:
O moralu izvoli pricati sa svojim duhovnikom i sl... a ne na tehnickom forumu. A ovo je pretpostavljam krunski argument, posto je ostatak tvog posta vrlo blizu belog suma po korisnosti informacija.

Pa jedini sum koji ja vidim na ovom forumu je tvoj ( i naravno dragi tata i degojs )
Zar stvarno nemas pametnija posla? Idi cisti blastera ili welchiu ili sta god se sledece pojavi. Koga je briga sto vi ne morate da mountujete flopije ili cd-romove.
Ova tema je toliko promasena i beskorisna kao i uvek do sada na bilo kom drugom forumu ali je bitno da takve teme ne propustaju tri musketara Ivan Dimkovic, Dragi Tata i Degojs.

Uzivajte vi u Vasem windowsu, fala bogu niko Vas ne tera da koristite bilo sta drugo. Sekretarice mogu mirno da spavaju znajuci da vi bdijete nad njihovom sudbinom i zaposlenjem.

Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
*.dip0.t-ipconnect.de

+7204 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 08:22 - pre 261 meseci
Citat:

Ova tema je toliko promasena i beskorisna kao i uvek do sada na bilo kom drugom forumu ali je bitno da takve teme ne propustaju tri musketara Ivan Dimkovic, Dragi Tata i Degojs.

:) Obozavam ovo - problem je u tome sto ni jednu "advocacy" temu ja nisam (a verujem ni DG i DT) niti mi pada na pamet da pokrenem, jedino volim da iritiram ljude koji umesto objektivne analize koriste svoje emocije i da se svadjaju sami sa sobom. Zapravo glavni inicijator ovih tema zvani 386 enterprse linux se vise i ne pojavljuje nesto.. a bas sam hteo da prodiskutijem sa njim o sw patentima :)

Axez, Dejan - nigde ja nisam rekao da Linux/Gnome "sux" ili da je windows "high" - vec samo da je Linux po meni serverski operativni sistem (i to jako dobar) a da mu je desktop upotrebljivost za ne-IT profesionalca manja od trenutne verzije Windowsa, sto je uslovljeno nekim velikim propustima na tom polju - i to je, da ne sirimo flame, raspravljano na jednoj drugoj temi. Kako sam poslednji put Linux koristio pre jedno 18 meseci, obecavam da cu skinuti neku "hot" verziju cisto da vidim koliko je unapredjen!

Kako si ti iz ovoga izvukao da sam ja ljubitelj Windowsa i da uzivam u njemu (OS nije film, zena, utakmica, pivo, ... mozda nekom i jeste sve od ovoga) i da sam slepac, ne znam - mogu da ti kazem da me racunar interesuje iz dva vrlo prosta razloga: 1) $$$ i 2) olaksava mi dnevne poslove - i nikakvim emocijama nisam vezan ni za kakvo radno okruzenje, procesor, i sl.., na sajtovima koje sam imao nije pisalo "pingvini ili bill gates dolazi i sl" kao sto nekima ovde i pise, nisam uclanjen ni u kakav OS group, na mail traileru mi ne pise "Registered Win ili Linux user #" i sl.., ne kacim fotke pingvina ili windows logo-a na materijal koji stvorim i sl.. a takodje i ne "vrsim komercijalne instalacije LINUX sistema" po kraju - tako da infantilne prozivke o naklonjenosti necemu ostavis za neku kafanu i svoje ortake.

Floppy umem da mountujem, bice da umem i mnogo jos stosta da uradim na posix-ima, ali to nikad necu nazvati "lakocom upotrebljivosti" u odnosu na Windows XP jer smatram da za to treba poprilicna doza meskalina. Ako ti tu nesto nije jasno, onda kreni da se sluzis ljudskim logickim aparatom umesto kafanskih prozivki.

Dejan je bar pokusao da na neki naucni nacin objasni potrebu za mount-om - a to je CPU zauzece, sto je ako nista drugo bar iole smislenije od tvojih konstatacija. Na stranu sto je to jalov argument, koji pritom i nije bas dobar - ali bar nije white noise kao tvoj post.

[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 29.10.2003. u 10:24 GMT]

Odgovor na temu

degojs

+51 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 08:24 - pre 261 meseci
Citat:
axez:
Koga je briga sto vi ne morate da mountujete flopije ili cd-romove.

Pa tema je da uporedimo lakoću korišćenja. Niko ovde nikog ne tera da se javi i učestvuje u priči. Neki su čak i otišli.

Citat:

Sva sreća pa ti ne učestvuješ u takvim temama kako vidimo i sad a i ono pre. Pa ko te tera bato da se javljaš i da čitaš? Usput nisam primetio da ja idem po Linux/BSD forumima i tamo nešto ljudima dobacujem.

Evo ajde pogledaj npr. temu Windows Longhorn - PDC, koju sam baš ja postavio juče.
http://www.elitesecurity.org/tema/32927

Nije prošao ni jedan dan a već ima GOMILA linuxaša koji nešto imaju da kažu, naravno već svi znamo šta će da kažu. Čak je i prvi odgovor u toj temi bio od nekog linuxaša.

zombi, koji je odavde otišao uplakan i zgrožen na naše ponašanje (tj. Neše dentona) sad tamo zove Nemanju i hoće da se prepucava opet na temu open source itd itd. Idi pa vidi ako ne veruješ. Dakle čovek odlazi "odavde gde je prepucavanju i mesto" i sad tamo radi to zbog čega je otišao odavde ladno.. zove Dragog Tatu da mu nešto "objasni". Na temi o Longhornu u tehničkom forumu. Bruka.

Ajd sad nađi mene da tako idem po Linux/BSD forumima i kvarim ljudima teme nekim pričama o bogatom MS i slobodnom GPLu i ostalim budaleštinama (ma Linux i BSD forumi su mi čak na ignore. Ne znam sigurno, ali skoro bih tvrdio isto i za Ivana i Tatu da ne idu tamo i ne kvare rasprave koje ljudi vode).

Nego čekaj malo, nisi nam ispričao nikad do kraja, kako smo mi ono lagali za Minhen i Windows na VMWare na Linux-u?

E za to treba sekretarica i po, i jos pride administrator.

Ili će biti da ti ne učestvuješ u tim temama? ;)

P.S.
Ivane,
ja sam pokrenuo više tema (mislim 2), a DT najmanje jednu - baš ovu ;)
Commercial-Free !!!

Odgovor na temu

Dejan Lozanovic
Dejan Lozanovic
Beograd

Član broj: 691
*.vdial.verat.net

Jabber: null@elitesecurity.org
Sajt: speedy-order.com

+75 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 08:44 - pre 261 meseci
Citat:
Ivan Dimkovic:
Sta, mora da resetuje komp kad koristi eksterni modem? Elem.. pre bih rekao da nesto tu podebelo nije u redu a da nema veze sa operativnim sistemom. Prosto je neverovatno kako samo Linux korisnicima Windows ne radi sa normalnim hardverom kakav je jedan eksterni modem.. Koji Windows, verzija? Koji hardver i koji modem?

E ja bih stvarno taj komp bacio u djubre i od para lepo kupio pajp i lozio ga svaki dan. Izem ti takav zivot kad moram da resetujem racunar da bi uradio redial :)

Modeme koje sam imao: Motorola SoftModem 56k, USR 56k voice internal, eksterni USR Courier na par nedelja, Rockwell HCF, Lucent Soft (ne znam koji), AVM Fritz ISDN karticu, AVM Fritz ISDN+DSL karticu i na kraju danas DSL modem u ruteru - i ni sa jednim od ovih uredjaja nisam imao ni jedan problem pod Winowsom XP. O resetovanjima ne bih ni da govorim - postaje pateticno.

Ma pusti me modema od mog ortaka. Nisam video nisam probao samo mi je rekao da on upali modem i restartuje komp i onda radi sa njim normalno.Nego reci ti meni kako ja da samnjim broj koraka ispod 7 da bi koristio skener. Jer izem ti ja to ako moram da gasim komp da bi upalio skener i krenuo da skeniram. Windows jednostavno ne ume da ga vidi u sekciji skener ako nije skener bio ukljucen pre bootovanja.

Sve u svemu ovako covek mora da prekine celokupan rad na racunaru snimi sve sto je radio, ugasi komp i bootoje ga ponovo. to je 1000 puta vise iritirajuce nego mountovanje cd-a. Nije mi zadovoljavajuci odgovor da mi skener non-stop radi i nije mi zadovoljavajuci odgovor da kupim drugi skener.

A sto se onoga sux&high tice vi to niste bukvalno rekli ali se to vidi izmedju redova po onome sto pisete.

Odgovor na temu

Ivan Dimkovic

Administrator
*.dip0.t-ipconnect.de

+7204 Profil

icon Re: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP29.10.2003. u 09:04 - pre 261 meseci
Citat:

Ma pusti me modema od mog ortaka. Nisam video nisam probao samo mi je rekao da on upali modem i restartuje komp i onda radi sa njim normalno.Nego reci ti meni kako ja da samnjim broj koraka ispod 7 da bi koristio skener. Jer izem ti ja to ako moram da gasim komp da bi upalio skener i krenuo da skeniram. Windows jednostavno ne ume da ga vidi u sekciji skener ako nije skener bio ukljucen pre bootovanja.

Dakle "slucaj modem" - je "nisam video" "nisam probao" "samo mi je rekao" - imam ja ortaka koji "obara sistem" (kako kaze) svakih mesec dana i formatira disk, jer smatra da je to "dobro"... imas ljudi i ljudi :)

ok..

Sto se skenera tice, znas kako - ja da sam na tvom mestu bih potrazio neke druge drajvere za Mustek 1200 skener, ili bih jednostavno okrenuo Mustek i pitao ih zasto ne radi kako treba sa Windows XP-om. Ne znam sto je tolika anatema okrenuti proizvodjaca hardvera i softvera - ako si nesto platio, imas pravo i na podrsku.

Mozda Mustek ima neki patch, ili bilo sta sto bi moglo da resi tvoj problem - samo treba nazvati odredjeni telefon i pitati... Ovo nevezano za tebe, ali cenim da ce neko da kaze da 37337 ekipa ne zove telefon za mo*one... tj. tehnicku podrsku :)

Da se posluzim tvojom analogijom (Mandrake vs LG) - ako Mustek nije korektno implementirao protokol kojim se Scanner najavljuje operativnom sistemu onda bih njih krivio, ne?

Jedno "polu" resenje bi bilo da umesto restartovanja zaustavis (disable) i ponovo pokrenes drajver posle ukljucivanja skenera - ali je to malo bez veze, ali ako nista drugo bar ne moras da restetujes komp.

Citat:

A sto se onoga sux&high tice vi to niste bukvalno rekli ali se to vidi izmedju redova po onome sto pisete

To se ne vidi "izmedju redova" (bar ne izmedju mojih), vec je to tvoja percepcija stvari - razmisli ko ovde ima vise razloga da "popularise" nesto, ti ili ja? Meni je cak Microsoft u nekim stvarima i direktna konkurencija, pa opet to ne koristim u diskusiji.

Odgovor na temu

[es] :: Advocacy :: Lakoća korišćenja: Gnome vs Windows XP

Strane: << < .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 64768 | Odgovora: 583 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.