Jao.. popaje..
Imam ja Mozilu Firebird i uz pomoć randoma sam je onomad podesio da se predstavlja kao IE6/WinXP (zato mi i sad stoji levo tamo da koristim XP iako sam na Win2K) da bi mogao na sajt svoje banke.. hehe.. znaš kako sam se sad iznenadio kad me na tom tvom sajtu dočekala poruka tipa vaš čitač ne podržava CSS, bla, bla bla i - nabavite Mozilu. Dakle, šta sad? Ja imam Mozillu al' ne ide? :)
Pa što nisi postavio stranicu pa ko vidi - vidi, eventualno još ono preporuka Mozila itd, a ovo je baš malo čudno :-) Moram zbog banke da držim onako na IE pošto stalno neke račune plaćam itd.. Ovo je baš baš čudan vid protesta protiv MSIE :-)
Citat:
Dejan Lozanovic:
Jer je po vama windows ultra mega high a sve ostalo je sux bez obzira sta neko drugi kaze.
Netačno. Ja mislim da je i npr. MacOS X vrlo dobra stvar. Nisam imao prilike da ga iole duže koristim, već samo da bacim kratki pogled i malo kliknem.. izgleda mi baš prilično razumljivo i intuitivno. Kako rekoh. ipak nemam iskustva pa ne mogu dalje da pričam. Stvar koja me definitivno odbija jeste cena Mac računara. Zato me onomad baš bilo zainteresovalo da li će biti šta od toga x86 MacOS X u izdanju Apple-a.
Doduše sad kad vidim ove vesti o tome da i MacOS X spaljuje neke diskove.. nekako mi ni on više nije ni pod razno.
Citat:
axez:
Slepce ne mozes nauciti da gledaju.
Desktop je moja svetlost i moja tama,
blaženu konzolu su meni iskopali..
Sa sretnim vidom iz očinjih jama.
Eh, hoćemo li u tom stilu.. pfffff.. lirsko-epskom..
Prosvetli nas, uboge slepce, o ti, Veliki, Najveći, Dalekovidi ..
/edit
ooops, greška u koracima, hvala, ispravljam da ne bude bespotrebne priče kad je očigledna moja greška. izvinjavam se i axez-u koga sam zamenio sa alex-om i obrnuto
[
Ovu poruku je menjao degojs dana 29.10.2003. u 01:49 GMT]
Commercial-Free !!!