Citat:
icobh: @Ironhide
Ja kao bosanac sam opet veći SRBIN od tebe SRBIJANCA. I shvatam poprilično brzo, doduše malo me Matematička Analiza 2 zajebava ali...
Ma možeš ti da budeš i veći turčin od mene, nedotiče me ta tvoja konstatacija 2%, a i nije mesto za nju, jer smo diskutovali o Linuxima, tako da budi ti nacionalnosti koje god hoćeš, tvoj izbor!
Citat:
icobh: Eh sad, ostaje još da me ubijediš da nikad nisam koristio Linux, da mi Ubuntu na mom PC-u radi kao zmaj, i da moj modem, Conexant HSF V92, radi na Linux-u out-of-box.
Ja ne ubJeđujem ljude da koriste određeni browser kamoli sistem na kome će raditi, to na kom sistemu ćeš ti raditi apsolutno nije moja briga, moja briga je da prezentiram (koliko god mi to znanje i iskustvo dozvoljavaju) ljudima linux i da dajem kontra argumente na pasivne obožavaoce wintenda, koji će uraditi sve samo da ocrne jednu stabilnu i dobru sistemsku arhitekturu.
Citat:
icobh: A ta šarolikost, tih XY player-a, file managera itd... Pa to nervira normalnog čovjeka...
Dobro normalnog čoveka nervira širok spektar i izbor najraznovrsnijih i kvalitetnih player-a koji su pritom besplatni, a ne nervira ih izbor od JEDNOG playera i pritom ne mogu da biraju koji će player da koriste, opcije koje će koristi i za koju namenu im player treba?

Veoma si mudar odajem ti priznanje i za to što pričaš u ime normlanih ljudi koji će se vrlo brzo naljutit na tebe jer svrstavaš i samog sebe u tu kategoriju, ništa lično naravno samo konstatacija na osnovu tvojih postova i razmišljanja
Citat:
Emil Ranc: Onda ti nisi član "Linuks zajednice", pošto je solidan broj onih tvojih stavki (o linu i winu) sa prethodne strane čista laž i obmana. I nemam nameru da citiram na šta konkretno mislim, već sam rekao ranije.
Moram da te ispravim, ja JESAM član linux zajednice, upravo time što koristim linux i podržavam ideologiju SLOBODA.
A laž... pa sada to je realtivno, ti meni možeš da kažeš da si ti pametan a ja da ti kažem da lažeš!?
Nemoj mi sada takve stvari pisati, ja sam objektivno govorio....čak šta više, više ste vi (vi, mislim na wintendo zaljubljenike) pljuvali po svom tom linuxu po celom ovom Advocacy, nego ja sa svim mojim postovima po wintendu. Ja sam smo davao kontra argumente i ispravljao laži koje ste vi pisali, a svodilo se na to da je Linux jedna velika "tabula rasa" i da na njemu ništa ne radi kako treba...što je naravno laž na (pa sada izaberi na koji stepen laž).
Sve najbolje!