Nazalost nisam imao prilike da ga uporedim sa nekim drugim uredjajem, pa ne bih mogao tacno da kazem. Ono sto ja mogu da primetim je da se polozaj (stvarni polozaj, tackica, a ne strelica) na ovom uredjaju iscrtava svakih 1, 1.5 sekundi, tako nekako. Znaci odredjeno kasnjenje u iscrtavanju stvarnog polozaja postoji. To lako moze da se primeti kada se krece recimo, njemu treba 1-2 sekunde da ukapira da sam se pomerio. Medjutim, kada se krene, on u kontinuitetu iscrtava polozaj tako sto u toj sekundi do dve aproksimira (i to dobro) polozaj u kome bi trebao da se nalazis.
Nije mi bas jasna recenica koju je neko spomenuo da je zbog kasnjenja promasio izlaz sa autoputa. Mislim, nema izlaza sa autoputa na svakih 20 metara (koje se spominje kao kasnjenje u poziciji pri vecoj brzini) pa da mozes da promasis izlaz. A i nije valjda krenuo da se prestrojava u desnu traku kada mu je pisalo da ima jos 20m do izlaza
Takodje, stavio sam na njega IGO 8, i radi bez seckanja i kasnjenja, osim kad ga bas zumiras tamo gde su neke planincuge, onda mu treba malo vremena da iscrta, ali kako sam video na youtube, tako je i kod uredjaja mnogo 'zvucnijih' proizvodjaca.
Mada, moram da se ogradim, moze da bude i poredjenje da vozim juga i da nikad nisam nista drugo vozio i onda me neko pita kako ide, a ja kazem 'ekstra, nikad bolji auto u zivotu nisam vozio', jel...
Mada mi se ipak cini da oni (pojedini) koji hvale Garmine ipak lice na (pojedine) vlasnike Nokie i Golfova kojima niko ne moze da dokaze da postoji i alternativa.
(ovo sam stavio samo kao poredjenje i molim one koji se prepoznaju u primeru da se ne ljute, nije mi namera da pocnem takvu raspravu

)
[Ovu poruku je menjao barcode dana 04.04.2008. u 23:49 GMT+1]