Citat:
tdjokic: Uf, IZVINI, MNOGO IZVINI! Mene svrbi da probam karticu, ne da se kockam, nisam ja taj. Hvala na ljubaznoj ponudi i detaljnom objasnjenju, ali dzabe si trosio vreme na mene. Ovo bi pre bilo upotrebljivo za kolegu
otsi-ja...
Huh, co'ece... pre svega nemoj da se izvinjavas, nema zasto. Nije ovo "moja ponuda", vec taj sajt daje pare za kockanje... Moja je greska sto sam ja ovo napisao kao da sam hteo da ti uvaljam neku svoju robu, a u ovom slucaju ref link... Kada sam napisao citavu poruku, setio sam se da sam pri registraciji dobio taj neki ref link, pa reko aj da iskoristim... i dodao na kraju poruke i to.
Glavna namera je bila da ti ustedim nesto novca, jer smatram da je glupo bacati na kockanje dok postoje pametnije stvari.

I sam sam dobio tih $50 pre mozda godinu dana ili vise, kad sam se bio nalozio na Hold 'em. Bile je interesantno, dogurao do 150, pao na 40, popeo se na 80, pao na 0 i batalio...

A ako 'oces samo da probas karticu, predlazem nesto jevtinije, jer je na pokeru minimum $10... Kupi na
www.dealextreme.com neku sitnicu za $0.5 :P
Poz,
Marko
- Il n'est pas important qui, importe c'est quoi!