Dragi prijatelju, pošto sam ja malo picajzla, a notebook je predviđen isključivo za stvari koje se tiču posla, iako me to zaista mrzi, danas popodne biće formatiranje celog hard-a, pa sve iz početka. Očigledno je da sam i sam nešto čačkao pokušavajući da se odbranim od neke meni nepoznate nemani. Sada radi miš, ali je problem sa tastaturom i Quick Launch Buttons opcijom... I tako u nedogled... Tu je registry izgleda prilično nadrljao usled mog neznanja. Koristio sam do nedavno registry mechanic, ali se sada pitam, treba li opšte čačkati po njemu kada i eventualno kojim programom dovesti stvari u red?
Pa ćemo lepo sve iz početka. Nisam korisnik koji često instalira razne programe, jednom kad sredim komp da radi, samo sedim i uživam, ali eto... Lepo su mi rekli pre 10-ak godina, sve u šta nisi siguran samo pritisni taster ESC

)
Ono što me zanima posle svega, koji antivirus/spyware da koristim...? Koristio sam avg free, pa nod32, pa Zone Alarm, ali svako pljune na neki od ovih programa, a ja dosta vremena provodim na netu zbog prirode posla...?
Zahvaljujem...