Postovanje, imam problem sa Telenor internetom.
Potpisan je ugovor za postpaid , bio njihov agent kod kuce i uredno sve sredili, dao modem i sve kul

Ali...
Tek nakon 6 dana, tj. danas je prvi put taj modem (Huawei E173) utaknut u laptop (posto ga tek danas kupih) i desava se sledece:
Drajveri se uredno instaliraju (u pitanju je Windows 7) i sve prodje ok sto se toga tice (drajvera) ali dalje nece, odnosno autoran od one Telenor aplikacije nece da se pokrene, a kad odem u Maj kompjuter pise mi da je drajv prazan (taj sto se pojavi kad utaknem modem).
E sad, ja otvorim modem i vidim karticu (sim) koja stoji kako treba ali onaj mali prorez za memorijsku je prazan, odnosno memorijske nema.
Pa me zanima da li uopste treba tu da bude memorijska ili ne i da li imam od nekud da skinem instalaciju toga, posto me ovi iz Korisnickog centra salju u poslovnicu da oni provere modem i sim karticu (posto je ona vidi kao redovno aktiviranu i sve je ok sto se nje tice). Problem je sto poslovnice nema u mom gradu pa bih morao ici u najblizi gde je ima, samo zbog toga...
Hvala.