Jel kolo LF356N,ili LF356H?!? Nije im ni mala razlika u ceni? Ali nekako bih ja radije radio ono sa ekvilajzerom,vise mi se svidja,ali mnogo mi je skupo ono u RK...jel bi mogli da mi date neku semu za to kolo,ne razumem ono u datasheet-u...?!
Ili ako mi vise savetujete ovo onda mi odgovorite na par pitanja.. Jel ovo za jedan kanal,mono?! Za celo pojacalo pravim dva,ili je ovo za oba kanala?!
Cemu sluzi trimer na ulazu?! Sta radim sa njim?? Jel su oni kondenzatori elektolitski?? Mislim na 4.7u,47u,470u,100u?! Minus izlaza se uzima sa mase..
E,ovo mi nikad nije bilo jasno! Jel ova sema ima minus,ili ima samo plus i masu!??! Ili se minus i plus vezuju na istu tacku?!?!
Sto se tice napajanja,imam na ovim trafoima jos jedan izvod na nekih 19V,jel to moze? Predpostavljam da ne vuce ovo mnogo struje?
I jel moram da pravim isto napajanje kao za pojacalo!?!? Sa dva greca,i elektrolitima,i tako to?? Ili ako imate semu za ono drugo kolo jos bolje...
Sad sam se setio,jel RETRO ima plus i minus ulaza?!
Koliko ulaznu otpronost mogu da vezem na RETRO? Tj.jel bih smeo da na jedna kanal stavim dva zvucnika od po 8ohm??
Sto se tice zvucnika,sta je ona zadnja rupa dole skroz?? Ona prednja je za "reflex tube",ali sta je ona zadnja?! Obicna rupa?!
I jel da oblazem kutiju necim,mislim na interijer pre svega,ali i na eksterijer?! Znam da se unutra obicno stavlja staklena vuna...?! Ili mogu da upoterbim onaj sundjer sto ima da se kupi u elementi..?! A,eksterijer se tapacira?! Jel to potrebno?!
Materijal je verovatno medijapan?! Ali koje debljine?!? Ili mozda bukova sperploca,citao sam da je to najbolje,ali ne znam gde to ima da se kupi..?!
I dajte neku pomoc oko skretnice,ona koju preporucuju za ovu kutiju je preskuupaaa!! (HV328 ) Jel moze neka jeftinija? Ja stvarno ne znam to da pravim...
Preterao sam sa pitanjima...ali morao sam da ucim matu,pa me nije bilo...

I kako da saznam sifru za onaj prethodni user name?! Pitanje vise za 10XB.. Rusio sam sistem,i sad nemam pojma koji mi je bio password,a ne znam ni koji sam mail ostavio... Vise mi se svidja onaj user name...

[Ovu poruku je menjao dule6491 dana 21.02.2008. u 00:23 GMT+1]