Uf, evo čisto ako još neko bude radio ovo, da se ne zbuni nego da čita moje pisanije.
Elem, posle restarta računara (kad sam vratio sve .fon fajlove) ima Fixedsys fonta, ali ne može da se instalira novi font jer u Control Panel/Fonts nema opcija File/Install new font... a kad prevučem TTF fajl na taj prozor on se iskopira ali se ne instalira.
Malo sam čačkao po netu i našao da je greška u tome što sam, kad sam brisao fontove, izbrisao i desktop.ini iz foldera Windows\Fonts. Ok, prebacim ja desktop.ini iz tog foldera sa drugog računara (a okačio sam ga i uz ovu poruku) i onda dobijem opciju za instaliranje fontova, ali onih ~2500 fontova su ponovo instalirani na računaru. Kako? Nemam pojma. Uglavnom, odem u Windows\Fonts pošto sam tamo imao samo default fontove (ove sam obrisao) i iskopiram sve fajlove u neki proizvoljni folder). Onda odem u CP/Fonts, selektujem sve fontove, svih 2500 i pritisnem delete na tastaturi (i potvrdim to)... tu on počne da briše sve i kad je ostalo ~90 fontova počne da mi brljavi, da izbacuje windows error box-ove sa nekim hijeroglifima (otprilike sam obrisao neki sistemski font) i ja tu prekinem brisanje i samo prevučem bekapovane fontove u CP/Fonts, on ih instalira i evo sve radi bez restartovanja računara, čak mogu i da instaliram fontove. Javiću ako budem imao problema posle restartovanja
E da, okačio sam i onaj vgaoem.fon uz poruku, čisto kao ga neko obriše kao ja a nema drugi računar odakle bi mogao da ga prebaci

Laravel Srbija.
[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]