Evo sad sam bio u jednom od opremljenijih servisa u Kragujevcu, gde su pokusali da mi ubace neki od tih simova (nisam siguran koji posto izgledaju slicno) u moju nokiju 6500, tako da mogu da prokomentarisem...
Vasa sim kartica se stavi preko te "podloge", tako da ne dodiruje direktno kontakte u telefonu nego preko nje. Inace, taj turbo-sim / x-sim se koristi da zaobidje ugradjenu blokadu mreza, tako da se telefon moze koristiti normalno. Potrebno je da se malo isece plastika na sim kartici kako bi mogla da stane u leziste zajedno sa tim cudom, barem za 6500, ali to ne smeta nista. Furthermore, nakon paljenja telefona sve je bilo ok, nasao je mrezu, mogao sam da zovem ali nisam mogao da primam pozive, tj bio sam zvanicno nedostupan

Drugar je probao da me pozove par puta (telekom srbija, besplatno obavestenje...), stigla mu je poruka da sam ponovo dostupan, pa je probao ponovo i nista. Sa fiksnog isto nedostupan... Majstor koji je prckao to je pozvao kolegu, koji mu je rekao da je imao isti problem sa nekim drugim telefonom, i da ga je resio tako sto je zamenio turbo-sim / x-sim, medjutim meni nijedan od 3 isprobana crvena ?-sima nije radio. Posle je probao neki narandzasti, za koji je trebalo jos vise da mi masakrira karticu, i opet nista.
Zakljucak:
Citat:
Ako su dve polovine nestale, znaci da nema niceg. U pravu si, u pravu, crva nije ni bilo. Dva puta nista jednako nista, cista matematika! Mozes se sa mnom raspravljati ali cifre ne lazu. Dva puta nista je nista!
Eto toliko, valjda ce nekome da pomogne. After all, ova strana je prvi rezultat na gugletu, mozda jos neko osim mene koristi "I'm feeling lucky" bez ikakvog razloga
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao Milan Gligorijevic dana 12.07.2008. u 13:26 GMT+1]