Nemam takvu opciju u ovom exploreru.

Na zalost nisam registrovao sta sam ispritiskao, tako da nisam ni znao kako da povratim text, zbilo se u delicu sekunde, nesto sam ispritiskao, text je nestao, stranica se osvezila, na back niceg vise nije bilo,a obicno ostane napisano u kesu.

Da pojasnim, pisao sam sa bezicne tastature dok sam lezao i drzao je jednom rukom dok sam desnom pisao, e sad, kako sam bio u polu mraku, uspravio sam je ka monitoru da bolje vidim slova i jos pisao tom rukom kojom sam je drzao i... iskiznula mi je iz ruke.

Dok sam je umirio, sve je nestalo.

Toliko o tome.
Ono cega se secam, prvo, elementi za crtanje sheme, ne treba da se rotiraju i razvlace kao mozda neki simboli komponenti. Postoje neki standardi za njihovo crtanje tako da ih svi na svetu mogu protumaciti i iz sheme zakljuciti o kakvom se sklopu radi. Prevelika fleksibilnost je ovde minus.
Drugo, elementi se ubacuju na "papir" dvoklikom, na mesto (koliko sam video) unapred definisano, medjutim, ako niste pogledom u tom delu, necete videti komponentu. Jos je dodatni problem(manji) da se komponente slazu jedna preko druge.
Mislim da je funkcionalnije da se komponente prevlace direktno na mesto koje izaberemo. Moj nacin rada je da za odredjenu shemu odmah prebacim vecinu elemenata sa kojim cu raditi na papir. Ovako bi stalno morali da "odlazimo" po komponentru i odvlacimo tamo gde treba.
Trece, mislim da bi trebalo definisati malo cvrsce sta radi levi, a sta desni taster, da se covek navikava sta da od kog ocekuje. za sada sam video da se selektovanje elemenata na papiru moze raditi sa oba.
Ovo je stvarno na brzaka, po secanju, napisao sam samo zamerke kojih se sada ovog tenutka secam, mislim da su one za sada vaznije od pohvala, da se ne shvati pogresno, jos, to sto mislim da je bolje da se izvede na jedan nacin umesto na neki drugi iskljucuje moje znanje oko implementacije istog u sam program, da ne bude: Jel ti znas koliko je komplikovano da se to izvede.