Cuberm
Milose jos jednom hvala na razumevanju ,kazete da ste pocinjali na slican nacin kao i ja tako da imam puno poverenje u vas.
Stupio sam i u kontakt sa gospodinom Todorovicem i spomenuo je bas vas u poruci kao jednu dobru i uspesnu saradnju ,cak mi je i dao iste linkove sa YouTuube da pogledam vasu masinu.
Covek mi je kao naj rodjenijem objasnio u jednom poduzem mailu tri varijante sa otprilike cenama za sve .
Dao mi je i linkove gde da nadjem ako se odlucim za servo.,gde i koje programe da nadjem stvarno iscrpno a da nije ni jednom "navodio na svoju vodenicu"
Dao mi je cinjenice i mogucnost za sta god se odlucim de i to da nadjem
Da se izrazim po novom zargonu COVEK JE VRH

Mislim da sam i ja sad vec resio neke dileme i uskladio sa mogucnostima (zahvaljujuci vama i naravno ovim ljudima na formu)
Ostaje mi samo da krenem polako i kad stigne na red upravljacki deo da se jos jednom cujem sa ljudima odavde sa ovog divnog foruma i izlozim sta mislim dalje i naravno proverim jos jednom sa prijateljima(a forumasi to jesu sigurno) jeli to-to.
Nisam verovao da ima tako besebicnih ljudi jos uvek koji hoce da podele znanj i pomognu.
Malo sam euforican jer sam srecan jer ima nade za ovaj svet i ovu zemlju

Svima od srca HVALA
i bicu tu ako mogu i ja nekom da pomognem makar malo
Zoran