Citat:
kokalo: Dobio sam PSP prije neki!!!
kada skinem igricu sa neta kako da je stavim na PSP? psto recimo kada stavljam Slike moram da napravim folder Picture pa da u njega ubacim slike,e sad kako da ubacim igricu? ja napravim folder Games ali kada stavim igricu u njega neprikaze mi je nigdje u PSP
Unaprijed hvala...
Ako je ISO fajl moraš napraviti u folderu PSP folder iso i u njega staviti fajl. Ako je demo onda ga kopiraš u folder PSP/Games/.
Citat:
pavojerkovic: bok...instalirao sam firmware 5.00M33-3 i sad nemogu otvoriti neke programe i igre... Fali li mi jos sta ili trebam cekati da ti programe i igre izadju za moju verziju??
Moj savet svima je da što duže ostajete na starijim FW, sve dok nije potrebno da apdejtujete, zbog neke igre ili sl. Nemojte apdejtovati svaki čas kad izađe noviji firmware.
Citat:
mala_maja92: cao swima dali bi mogao neko da mi objasni kako da da promenim softver na psp-u,posto sam nowa u tome. . .pre neki dan sam dobila. . i ne mogu da igram igrice sa interneta . .a imam neke orginale ali mi se ne swidjaju system software version je 2.60 .. . unapred zahwalna. . .maja
Imaš sreće pošto je to starija verzija koja se lako downgraduje. Potraži na google-u psp 2.60 downgrader među prvim rezultatima ćeš naći kako da staviš softver verzije 1.50. Nakon toga preporučujem bilo koji M33 cfw.
Citat:
vbankovic: Molio bih ako neko zna da li je moguce ubaciti cfw u psp2004pb kupljen u GAME-Su i da li je isto moguce sa PSPom3004? Molim vas za bilo kakav odgovor. Hvala.
Zavisi od sofvera, sve TA-xxx ploče su sada otključane.
Citat:
KISs: Kupio sam PSP pre godinu ipo, dao sam jednom pa mi je stavio verziju 3.40 OE-A tako pise u sitemu.
Baterija nije otvorena.
Kako i koju verziju mogu da stavim ?
Dali mogu ovu 5.00m33_4 i kako ?
Koristim kopirane Igrice ali ide samo ISO i to po neke.
Hvala unapred
3.40 OE-A je odličan firmware i da sam na tvom mestu ne bih ga apdejtovao bez potrebe. Ako ti sve radi definitivno nemoj apdejtovati a ako ti treba apdejt zbog neke igre onda možeš taj m33.
Citat:
KISs: Nazalos ovde izglega da sada ovako stoji.
"Vi pitate a ja vise ne odgovaram"
Izvinjavam se svim članovima ali ne posedujem PSP već više od godinu dana pa sam "ispao iz štosa" što bi rekli

Toshiba Qosmio F50-125 - Powered
by Dell Axim X50v (WM2005/Official A02) :
Nokia Lumia 920.1 WP8.1 GDR1 Cyan
DevUnlock : Toshiba Encore WT8-A-102 -
Windows 8.1 Pro