Citat:
Miroslav Jeftić: To može preko registra ako imaš jedan ili dva računara, ako ih imaš puno više, onda je težak smor - zato i postoje grupne polise, sve gotovo u par klikova.
Miroslave toga sam svjestan

, no s obzirom da @kompaq99 nije naveo broj kompova a iz prvog posta sam nekako zaključio da mu je to problem sa radom u polisama a to vidim i iz zadnjih postova ( kao i meni ).
Išao sam na pretpostavku da možda ima mrežu od npr: dvadeset kompova a želi polovini zabraniti taskmgr. Ja bi jednostavno uzeo jedan dan i odradio 10 kompova i riješio problem. ( to je "naporan" posao i znam da se može u nekoliko klikova ali treba to znati, no ja to u ovom momentu ne znam ) Windows 2003 server administracija je u budućnosti grana koju želim detaljnije proučavati.
Ja uvijek idem od možda težeg riješenja ali način riješavanja za mene i nije bitan , važano mi je konačno riješenje. Stoga sam ponudio rješenje za koje sam mislio da će mu odraditi posao.
No, znao sam da će se još netko javiti, sa bržim i boljim rješenjem pa stoga pomalo i sam pratim takve postove. Uvjek se nauči nešto novo , tako je i ovaj tvoj post meni ukazao na bolje i sigurnije riješenje a time i drugim posjetiocima ove teme, gdje će uvidjeti ( oni koji razmišljaju kao ja ) da postoji lakši način odraditi nekakav posao.