@Posrednik 2,
Izvinjavam se svim clanovima foruma unapred zbog ovog posta ali osecam potrebu da se obratim jednom od njih .
Gospodine Posrednik 2,
Zelim da Vam se izvinim ukoliko sam Vas na bilo koji nacin uvredio .
Ja nijednog clana na ovom forumu ne omalovazavam niti informacije koje od njih dobijam. Mnogo sam toga naucio ovde i mnogo su mi pomogli da dodjem do zeljenih dokumenata koji i jesu tema ovog dela foruma.
Svima sam zahvalan sto su odvojili deo svog slobodnog vremena i podelili svoja iskustva na tom putu. Hvala vam svima drugari

Upravo zato, trudim se i ja da doprinesem koliko mogu i pomognem na svaki nacin .
Ponekad i ja pogresim ili iznesem neku oprecnu informaciju ali bez zle namere vec po onom "ko radi taj i gresi " ali i ta pogresna informacija doprinese tome da ostali clanovi me isprave,koriguju i dopune ,sto je opet dobro i zdravo za one kojima je ta informacija bitna ili one koji su na samom pocetku.
Zelim da Vam kazem G-dine Posrednik 2 da moj smajli na kraju posta gde govorim o razlici o 10 leva se ne odnosi na to da ste hteli da ih stavite u dzep (kako ste Vi napisali) vec da je ta razlika od 5 eura mizerna .
Vama hvala sto ste me ispravili i demantovali u moje licno ali i ime svih onih kojima je ta informacija bitna.
Hvala Vam sto se trudite da pomognete i sto pratite ovaj forum.
S postovanjem,
Dejan Jotev (jotev74)