izvrnuta torta Nis
Član broj: 193721 Poruke: 551 *.exe-net.net.
|
Evo cele komunikacije sa ambasadom u Bg, iznecu je ovako javno, makar i na svoju stetu, jer ovo stvarno nema smisla sta gospodin konzul radi.
Chat Conversation Start
379 people like this
Government Organization
WED 3:13PM
dobar den imam edno prasanje, ama ne zborim blgarski, mozem li da pisuvam na srpski?
Možete slobodno da pitate.
ja sam iz Nisa, i sakupio sam sva dokumenta potrebna za dobijanje bugarskog drzavljanstva na osnovu proishoda. Bio sam do konzulata u Nisu da zakazem da predam ta dokumenta i uradim intervju, ali nisam uspeo da zakazem. I ne znam da li cu uspeti uopste, jer je procedura jako komplikovana. Pa me interesuje da li mogu da uradim to u ambasadi u Beogradu.
Naravno da možete i u Ambasadi ali nismo razumeli zašto je procedura bila komplikovana? U principu je ista procedura u Konzulatu i u Ambasadi!
Pa eto, receno mi je da mogu da zakazem preko e-mail adrese, ali odgovora na to nema vec nekoliko nedelja. U principu ne volim da se zalim, ali je gospodin konzul bio jako neljubazan prema meni i mojoj sestri. Da li je to sigurno da mogu u ambasadi posto sam iz Nisa, da ne bih pravio bespotreban trosak dolaska a da ne moze?
Kako se zvao konzul? Javite se sutra ujutro pre 10 ili posle 12 na zvaničnom broju Ambasade i sa Vama će razgovarati službenik Konzularnom odseku koji će Vama objasniti sve mogućnosti. Žao je nama da ste imali loše iskustvo sa našem službenikom u Nišu!
011 3613980
jel to zvanican broj?
ja ne znam kako se gospodin zvao, ali mi je stvarno bilo neprijatno, kao da sam lopov koji je dosao da krade, a doneo sam celu gomilu zvanicnih papira da zvanicno predam zahtev. Hvala vam puno
To jeste zvaničan broji. Da li se slučajno sećate kad tačno ste pokušali da predate papire? Hvala!
naravno da se secam, ali razumite me, ne zelim da pravim veliku zbrku oko toga, da ja sutra ne bih imao problema, jer cu ja morati mozda kod tog coveka da odradim intervju, razumite me molim Vas
Ako mi vi garantujete diskreciju ja cu Vam reci sve podatke, ali ne bih zeleo da imam problema zbog toga pri podnosenju dokumenata
Razumemo, ali Vi ne morate se osećati na taj način. Mi smo tu da Vam pomognemo i uveravamo Vas da Vaša procedura neće biti pod rizikom. Diskrecija isto je Vaše pravo.
Pa Vi jeste tu da nam pomognete, ali ja nisam imao taj utisak u Konzulatu, zato Vam i pisem, ali imam i strah, jer ja zavisim od tog Konzula a ne on od mene.
Moja sestra je predala dokumenta kod Konzula pre 3 meseca, i kad je isla da pita za povratni broj pod koji je zavedena, rekli su joj da dokumenta jos nisu ni poslata za Sofiju. Ja ne bih zeleo da predam dokumenta pa da ona stoje u nekoj fioci godinu dana ako me razumete, zato bih da sve zavrsim u Beogradu.
Hvala Vam na Vasem vremenu i izvinite na uznemiravanju, i hvala na ljubaznosti zaista.
|