La.na...
Nije pozornica slazem se...i lepo je sve to i slazem se sa svim...ali tesko se menja glava...mi ne dolazimo ovde sa 10 godina pa da nam se neke norveske vrednosti usade lako...vec dolazimo kao formirane licnosti...
Ja obozavam parfeme i uzela bih uzu uniformu barem za broj...nekako se osecam kao u dzaku

i crveni lak mi je tako omiljen ali...svesna sam da ne ide i podvila sam "rep" i uklopila se u slucaj...ali nije lako

Ja onako iskreno pisem...sad jel to ispravno ili nije,to je druga stvar ali ja bih se rado naparfemisala
Zene u mojoj porodici su se uvek sminkale i parfemisale i doterivale i ja sam tako naucila od malena...e sada mi ovde kazu..."udji u centrifugu,okupaj se sa vodom i izadji napolje pa dodji na posao

"...promena je prilicna iako ne mislim da treba da izbacis grudi ispred pacijenta...to nije u redu...Ali ja sam radila na rendgenu gde smo mi imali totalnu slobodu ali bas bas...i tamo se podrazumevao parfem i sredjeni nalakirani nokti

...
No,obrnula sam glavu u radno vreme...
Sad cu u Japanu svaki dan da se parfemisem i lakiram nokte...

da nadoknadim

Salu na stranu...jasno mi je sve...samo iskreno pisem sta je meni na srcu...
MIRKA (gledam u tuznu jesenju noc,s pokisle grane lisce opada,u daljini cujem muziku
neku i pitam sebe gde li si sada...)