Da, sada kada smo vec usli u zonu ko sta zna i ne zna, napusavanje i pametovanje, shvatas da moram da ti odgovorim.
Steta, uvek tako iz gluposti spamujemo temu.
Te "atavizme" vuces jos iz vremena (mog i dobrog dela foruma) sukoba sa Kelly i gledanja sa visine i doskocica tipa: "Sta ce ti vencani list za autorizaciju, hoces da im das do znanja da je udata..." i sl, pa je na kraju ispalo da ipak treba vencani list.
Kakogod, ja kad nesto ne znam, ja nemam problem da pitam i sto se tice struke i svega u zivotu. To znaju svi koji me znaju.
Na kraju krajeva, ja sam post poceo pitanjem, jer sam imao dilemu. Ustvari imam je jos uvek.
Pozvao sam te da se upoznamo, kurtoazno, vise u zbilji malo i u sali, a ti si mi odgovorila maltene, nema problema, sedne gde ko hoce i radi sta hoce.
Ja sam leteo mnogo puta u mnogo zemalja, ali na takve scene u avionu nisam naiso. A da li je Norwegian lowcost kompanija ili ne, apsolutno nije relevantno za temu, vec je trebalo da pokaze forumu kako ja eto ne znam, a ti kao znas taj podatak i sad sam ja diskreditovan.
Sad dolazim u situaciju da ti i ja, kao najgori seljaci ovde merimo m..a i propitujemo se ko je kad gde i koliko leteo, pa shodno tome i ko koliko zna o pravilima ponasanja u avionu i kako stvari funkcionisu. Mislim, seljanija najgora, te stoga to necu raditi, pa cu i ja da prekinem ovu temu, jer je ocigledno negde zapelo.
Voleo sam da te upoznam, ali apsolutno mogu da zivim sa tim da te ne znam, stavise, sad vise i ne zelim, jer mislim da te je, nazovi "slava", malo lupila u glavu i da si shodno tome malo "poletela" i umislila previse.
Sa strane gledano, ispalo je da ti se ja namecem kao drustvo, a ti me kao otkacila nekim nebuloznim izgovorima. Budi Bog s nama.
Tako mi i treba kad ne vodim racuna sta radim i pricam.
Ovu pricu si ti u potpunosti okrenuo.Pricanje kako ja letim,slava me ponela je potpuno suludo.Koja slava?Pa nisam ja Tina Tarner.Svasta si napisao u postu sto apsolutno ne odgovara istini.Iz najobicnije gluposti.Vidi Neso,ja apsolutno nisam imala ni najmanju nameru da pokazujem forumu da ti neznas ponasanje u avionu.Ti si meni jos sarkasticno rekao duso,babina ko jos seta po avionu???O cemu pricamo,covece...
Ovo sto ti radis sada je napad je najbolja odbrana.I ruzno je da tako pises o nekome koga uopste ne poznajes.
Vidimo se u avionu na kafi.Kod mene nije nigde zapelo.

neku i pitam sebe gde li si sada...)