BBS Be Back Soon ŠUMADIJA DO TOKIJA
Član broj: 40443 Poruke: 1724 *.dynamic.sbb.rs.
|
|
|
| |
|
Bonafides Freelance
Član broj: 273416 Poruke: 190 *.dynamic.isp.telekom.rs.
|
Imam mt:s prepaid kartici imam neke megabajte i koristim Nokia C3-00. Ranije, dok sam u istom telefonu koristio Telenor prepaid, bez problema sam gledao snimke sa YouTube-a. Telenor, kad salje konfiguracionu poruku, ona u sebi, izmedju ostalog, sadrzi i streaming. Kada sam od mt:s-a narucio podesavanja stigla su mi samo za Web i za MMS. Zvao sam 2 puta njihov korisnicki servis i operateri, po tradiciji, nisu umeli da mi pomognu. Isao sam na njihov sajt i nekoliko puta unosio podesavanja, menjao default sa Media Player-a, ali nista. Ima li neko neku ideju sta da uradim (koje parametre i opcije da podesim) kako bih mogao da gledam Youtube snimke uz mt:s prepaid karticu na pomenutom telefonu?
Pozdrav i unapred hvala...
|
|
| |
|
negas ni sam ne znam... Kako kad!
Član broj: 185363 Poruke: 171 *.dynamic.isp.telekom.rs.
|
Kako da podesim Streaming na Nokia c2-01?
Ne mogu da pristupim jutjubu, traži neka podešavanja veze. Pokušavao sam da rešim slanjem sms sa ALL na 4777 ništa ne stiže. Ne mogu ni meil da otvorim gmail na fonu, a FB radi i ostalo.
Ko rešiti, kako podesiti telefon. MTS mreža. Hvala!
|
|
| |
|
ikix Ivan Savic serviser racunara Valjevo
Član broj: 333733 Poruke: 1 *.dynamic.sbb.rs.
|
Dobro vece svima
Novi sam na forumu pa se izvinjavam ako postavljam pitanje koje je vec neko postavljao a nisam uspeo da ga nadjem
Posedujem Samsung S4 GT I9505 5.0.1
Ubacio sam MTS karticu dobio podesavanja medjutim u desnom uglu mi samo stoji E. Zvao sam MTS kazu da mi je aktivan i 3g i 4g na kartici.
Proveravao sam rucno sva polja kako je objasnjeno na internetu ali i dalje nista.
da li neko zna kako da resim problem i podesim da mi internet radi kako treba
Unapred hvala
|
|
| |
|