Pa da ponovim, privatni korisnik adsl 256/64 veratnet(o njemu pricamo sve vreme)

)))
Samim tim sto sam privatni korisnik tj. fizicko lice nemam prava na drugi modem sem aol-a kako mi rekose ,aol inace ima ispravljac, ne znam za koji ce mu, kad danas prave modeme s jedne strane tel linija s druge usb i nema sta da se razmislja o o dodatnom napajanju sve ide preko usb-a, ali to mi je najmanji problem.
Naime pisao sam tehnickoj podrsci par puta medjutim tamo niko ne cita mailove, zvao jednom, zvao dr. put, zvao treci put i iz treceg puta rece mi decko iz tehnicke da probam da zamenim modem kao prvo (INACE ODGOVOR IM JE BIO NEMAMO POJMA STA JE PROBLEM), menjao modem pre manje od nedelju dana stanje se malko poboljsalo medjutim isto ostaje pucanje veze, inace mislim da nema veze koliko fajlova skidam u isto vreme i odakle (jedan fajl uglavnom).
Imam asl na poslu preko godinu dana samo preko sezam-pro i veza ne puca skoro nikad.
Ako ne uspem da do skora da resim problem probacu da insitiram na ruteru ali slaba vajda da ce da mi daju
Covek taman misli da se resio bede presao sa dial-upa na adsl kad ono isti k**** samo vece pakovanje

))))