Cao svima.Eto mene opet sa updejtom
Evo ovako, iGO je beznadezan slucaj sto se Atine tice, jednostavno nezna gde su jednosmerne ulice, gde sme a gde nesme da se skrene.Da ne pricam da me rutira uvek kroz neke nebulozne ulice kako god ja podesio program.Probao sam da iskljucim u-turn, on me opet tera da radim polukruzno.Probao sam apsolutno sva podesavanja, ali on je opet svojeglav.Po meni je mapa Grcke dobra samo da se orijentisete, i da vas dovede blizu zeljene tacke, ali da imate cetvore oci.Ako ne znate Atinu mnogo cete se vozikati unaokolo verujuci programu
Sto se Destinatora tice, kao sto vec rekoh, puuuno je precizniji (valjda sto ga guraju ovde na Grckom trzistu pa moraju da imaju dobre mape, 80% taksista koristi Destinator).Ali ima i on svojih boljki.Nekoliko puta mi se zalio kako nema GPS signala, iako ga je bilo.Drugo, i mnogo vaznije, kasni sa najavama i glas mu nije tako dobar kao kod iGO-a.Trece, kad sam ukljucio upozorenje za prekoracenje brzine, nije mi dozvoljavao da vozim brze od 50 po celom gradu, iako sam vozio po delovima grada gde je ogranicenje 80 i 90km/h.
Znaci ostaje na vama sta cete koristiti.Znate boljke i jednog i drugog, pa ko voli nek izvoli
Ja licno cu da koristim iGO, ionako mi ne treba GPS za voznju po Atini, a ako bas zatreba imam uvek precizni Destinator.A dotle, imam odlicni 3D prikaz iGO-a da impresioniram putnike

Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...