Nemam pojma sta je unutra.To sam nasao kod jednog tipa ovde sto trguje PC-jima, polovnim.Neko mu je to doneo u fazonu da se "reciklira", tj. da mu da neki popust na novi PC (o, tugo jesenja).Tako je taj tip rascerupao sve sto mu se ucinilo vrednim, i ostatak stavio na jednu policu, gde je i sad.Koliko sam ga pogledao, ima sve delove osim gore navedenih.Neznam samo za napajanje, da li je ugradjeno ili je eksterno.To nisam pogledao.Ali u lampi je sve ok, na prvi pogled.Kad sam ga pitao "koliko", on me pogleda ispod oka, i rece "50".To znaci da za 40 mogu da ga dobijem.E sad treba naci drajv za njega, memorija mi se cini standardna SDRAM, spojiti monitor i probati...
A naravno, nemogu da prodam ono sto jos nemam u rukama

Mada ako ne radi, a neko je zainteresovan da ga uzme za delove, kad budem dolazio na leto dobija ga za iste pare za koliko ga ja dobijem ovde.Naravno pod uslovom da je taj Mac jos uvek na istoj polici kao kad sam ga ostavio

Idem u nedelju ponovo tamo, pa cu da vidim da ga uzmem.A treba sad nabaviti i taj adapter kabl mini-VGA -> VGA....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...