Razumem kada je neko ubeđen u tačnost nekih svojih ideja i pritom ima neke argumente. Ali, reći ovo:
Citat:
munja82: ...zelim ati radeon posto kod mog druga eax 1600 pro pcie leti ko luda , pre toga imao je gf 6200 turbo cache ali to je veliko djubre od graficku tako da nisam nesto zadovoljan od nVidia kartica.
i očekivati neke kontraargumente... ne ide nikako. Prvo, nit' se X1600 pro može smatrati nekakvim čudom, nit' se ta kartica poredi sa nasporijom nVidia karticom. Mislim, dođe nekako neozbiljno. Kao... "Ne sviđa mi se BMW serije 1... mora da su svi isti"... "a ja sam vid'o Ferrari koji je bolji". Pa stvarno... jes' bolji kad su iz različitih klasa.
Kakvo razmišljanje... Znači, Ti si zaključio da ovaj proizvođač ne ume da napravi dobru karticu, jer si utvrdio da je 6200TC loša? Što se konkretne ATI kartice tiče, ona je odlična, ali se prilikom izbora NIKAKO ne trebamo rukovoditi "iskustvima" na način kako si Ti to učinio. Mada, kad opet pogledam - mislim da su ipak u pravu oni koji Ti preporučuju da sačekaš DX10 kartice, bez obzira na proizvođača. 1950XT je još uvek prilično skupa, a pitanje je kako će se snaći sa novim igrama. DejaVu iz godine u godinu.
Što se tiče same konfiguracije i pitanja da li će biti dovoljna za nove igre... pomalo sam skeptičan, iako mislim da hoće biti dovoljna... barem za većinu igara. Ipak, ako nisi siguran o čemu pričam, probaj da pokreneš FSX na toj konfiguraciji... da vidiš kako izgleda slajd šou na jakoj konfiguraciji.

Ko o čemu, baba o uštipcima, a ja o FS-u...
Nego, tema počinje da vuče na "ATI vs nVidia", pa vas sve molim da se uzdržite od toga.
Pozdrav