@STTP sa mess.be nisam imao problema, iako sam skidao stosta, te i ako bude nesto, to je neki gloopavi adware koji se jednostavno obrise. Sto se tice resavanja virusa, kao prvo, o kom se virusu radi? ... bilo bi dobro da skeniranje odradis iz safe mod-a, cesto pomogne.
@Igor_AMD kako bas znas da se radilo o takvom virusu? zato sto je rece da je na System Volumeu hehe. Preporuka antivirusa je jako nezahvalan posao, svako ima nekog svog favorita. npr. moj je nod, koji je i manji i brzi te ima bolje azuriranu bazu, ali necemo o tom..hiljade postova je bilo u raspravama koji je av bolji.
E sto se tice ovoga
Citat:
A sad nezelim razocarat ali moze se i desit ovo.Kada se disk formatira,kako svi znaju na njemu budu unisteni podaci,ali nije tako,disk samo dobije vrijednost 0 i preko njega se samo prepisu novi podaci,a oni koji nisu(nasi stari podaci ostaju) e sad moze se desiti to da taj virus raznim svojim procesima nekako vrati svoje fileove i budalestine.ne znam ni sam kako,tako s mi rekli.Opet razmisljajuci to nije bas moguce ali hadje tako sam procitao.
hahah "nidje veze"

ali ovo boldovano mi je najjace. Nego, ako si procitao to negde, daj link da mi otkrijemo to cudo informatike, virus koji prezivi formatiranje, lol. btw. ako ga neko ima neka ga meni posalje dam mu mail odmah ili ip ako mu je tako draze

Ocigledno je da si malo(vise) "pobrkao loncice", to se moze desiti samo u slucaju ako je inficirani fajl na jednoj particiji npr D, a ti formatiras sistemsku particiju, recimo da je ona C... pa iako imas novu instalaciju na C, ponovnim klikom na inficirani fajl na D najverovatnije si odmah vracas stare probleme (ukoliko fajl pre tog bude neotkriven od av).