Probao sam sve varijente, ujutru, uvece, preko dana, jedan komp na kablu, pre splitera, posle splitera, signal 0 dBmV, signal -10 dBmV, direktan kabl u modem i komp....uvek isto oko 5 Mb. Realan download je oko 600 Kb max sa raznoraznih servera. Mislim da je Microsoft-ov server naj merodavniji jer oni pustaju max brzinu. Direktan download mi se vrti oko 600 Kb a torenti... hahahaa oko 400 Kb...mislim da vise i ne moze zbog loseg upload-a. A majstori koji su dolazili su blagi uzas. da se ne ponavljam imas u mom predjasnjem postu njihove izjave. Nisam mogao da verujem da neko moze toliko gluposti da naprica za kratko vreme. Od njih mi je slaba vajda tako da cu morati sam da pojacam signal i da vidim, ako ni onda ne upali onda cu da im se popnem na kicmu i da blago skakucem

Inace, dok sam imao 4 Mb speednet mi je merio 4, kada su povecali na 5 Mb test mi je merio 5, sada kada su povecali na 6 Mb test mi meri 5. Tako da speednet je prilicno pouzdan. JA nemam male varijacije meni umesto 6 meri 5 sto je velik razlika. Ustvari, mozda je majstor u pravu, sigurno je prevruce pa se internet signal znoji u kablu i ne moze da stigne tolikom brzinom do mog kompa hahahahahaaaa
Pozdrav
zzmen