Da, Antec ima te dve odlične serije i evo sada i ova najnovija TP koja još izgleda najbolje kada se gleda odnos cena/performanse. Što je i normalno, tehnologija napreduje. Dodao bi tu i SeaSonic. Nisam previše vremena proveo čitajući o najskupljim napajanjima, znam da su Antec Signature, SeaSonic M12D i Enermax Revolution 85+ bila otprilike najjača napajanja, ali i najskuplja. Eto moguće da je i Silencer 910 sa njima u vrhu ili čak i bolji kako kažeš. Imaš li neki dobar review?
Mene je recimo oduševilo Chieftec-ovo napajanje od 1000W bar kada je ripple na +12V vodu u pitanju:

Koji ripple pitate se verovatno ^_^
To govori o kvalitetu izrade. Za poređenje evo ripple za jedan Antec inače kvalitetno napajanje:

Ima jako dobrih napajanja, samo ih treba pronaći.
Ja lično najviše gotivim Corsair. Imaju proizvode u svim segmentima, od 400W pa naviše. Sva imaju 80+ sertifikat, ali ne i više od toga. Tačno se vidi koju grupu ciljaju, gejmere i entuzijaste, ali za neki razuman novac. Gde god da čitaš review-e i razna poređenja teško je ne naići na ime Corsair. Best bang for the buck... pre ovog novog Antec-a (TP) barem je tako bilo.
i5-750 @4GHz with CM Hyper 212+
GTX 580 Lightning XE 3GB
Corsair HX750
CM Sniper