Potpuno se slazem sa Ivanom, a i smatram da neki ovde postuju samo tek onako a nisu jos ni probali. Po Microsoft-u, za normalan rad je potrebna masina od 1GHz i 1 giga rama, graficka koja podrzava DX9.0 i PixelShader 2.0. Mada, oni kazu da moze da radi i na procesoru brzine 700Mhz i 512 ram-a, ali kako??? To nisam probao i ne mogu vam reci.
Elem, pre neki dan sam je dobio na poslu, original verziju (bas onaj dan kad su je objavili na TV-u

), upgrade na 4 CD-a (i sto je neko rekao da postoji samo na DVD-u). I, normalno, toliko zainteresovan sta je to i kako radi, instalirao sam je na poslu (Athlon64 3200+, 512RAM-a, x550 sa 256) i mogu vam reci da radi solidno. Imao sam u pocetku problema (posto sam radio upgrade a ne ponovnu instalaciju), morao sam neke programe da izbrisem pa posle oni nisu mogli da se instaliraju, pa sam skidao druge koji su kompatibilni sa Vistom, neki nisu hteli da radi - morao sam da ih reinstaliram. Na nisam mogao da smanjim ikonice na desktopu (kakva dijabola, navik'o na XP

) i mucio se oko nekih bezveznih stvari, ali to je normalno jer je skoro sve na nekom drugom mestu.
I da vas ne gnjavim mnogo, sve u svemu je OK (za sada, a videcemo u buduce) mada ima nekad trenutke kada se "smori" ali to pretpostavljam da je zbog RAM-a (ima Vista neke ocene koje daje komponentama, i sve su ocene OK osim ram-a, ona je na 2,9).
E da, zaboravio, ovo je 32-bitna verzija (posto mi tako pise kad sam je instalirao) a 64-bitna se sigurno razlikuje i trebalo bi da je brza od ove...
P.S. Cisto za informaciju (posto je ovde neko pomenuo), instalacija Office 2007 zauzima oko 400MB bez Access-a.
Pozz
qq meni, ja da sam normalan pored vas bih poludeo!
Tek sad znam koliko ne znam...