Citat:
miki_250: sta ti mislis o BF931 samsung
Ukratko rečeno, korektan monitor. Jako brz, ali sa slabom eronomijom. Mišljenja korisnika su oprečna. Nekima je super, nekima smetaju stvari poput lošeg ugla vidljivosti, probijanja osvetljenja i sl. Ima dosta priče o njemu na BENCHforumu pa pogledaj tamo, mrzi me da pišem više.
Citat:
kooole: a nije valjda tako losa situacija da do 280 eura ne mogu naci monitor na kome se mogu gledati filmovi onako blago iskosa, cisto da ne budemo u koloni

?
Svi monitori sa TN panelom imaju problema sa uglom vidljivosti. To je karakteristika tehnologije. Postoje određene varijacije od modela do modela, i još veće varijacije od korisnika do korisnika (tj. subjektivni utisak). Možda ti neće predstavljati problem, možda ćete morati da se malo "zgusnete" (što i nije loše ako je žensko društvo u pitanju

). Bolje unapred da znaš šta da očekuješ nego da se posle razočaraš.
Citat:
kooole: Pa bas zbog toga poprilicno insistiram na Philips-u (kako sam procitao oni daju tu vrstu garancije), ali eto slucaj je da niko od mojih prijatelja nema philipsa pa se bojim da ne bude totalni promasaj... na kraju krajeva mogu i da odustanem od te zero bright garancije ako vasi komentari budu vodili na tu stranu...
Prvo, obrati pažnju na šta se tačno odnosi garancija. Da li se odnosi na:
a) samo bele
b) i bele i crne
c) i bele i crne, i obojene
Ako ti garancija pokriva samo a), onda i nije neka vajda od nje.
Citat:
kooole: Prikaz Samsunga je, za mene kao nepoznavalaca, nekako presvetao, rekao bih i neprirodan (opet se oslanjam na one monitore koje sam video kod prijatelja, a ruku na srce to nisu bas top modeli). Neki ljudi mi preporucuju i LG (1919s, 1952s itd.)... pogledacu i njih...
Kao što si napisao "to nisu bas top modeli". Pogledaj neki "top", čisto da imaš sa čime da porediš.
Dosta od mene za danas, vidimo se u sledećoj epizodi.