Ima i jeftinije

Novi Sad,Srbobran,Zrenjanin ,trenutno 40-ak baznih stanica povezanih najmodernijom opremom ...koriscenje neta, lokala,game servera i svih ostalih resursa mreze,skoro vec 3 pune godine potpuno
BESPLATNO
U samom Novom Sadu uzi centar i kafei u njemu pokriveni su isto besplatnim hot spotom,jedan od restorana na Kamenjaru isto,sa splavom ispred naravno... i bilo koje mjesto u gradu gdje se zadrzavam duze od 15 minuta ima moje privatne hot spotove

tako da u svakom momentu imam kompletnu kontrolu situacije nad citavom ovom igrankom..
Uskoro treba da postavim i hot spot kod SPENS-a u tzv "dolini sponzorusa"

koji ce isto biti besplatan ,za ove dr*akzije koji vole da budu vidjeni sa laptopom tu

Ima jedan tu u blizini postavljen ,ali pokriva dio SPENS-a samo..i dio Zeljeznicke i ulice Vase Stajica ...
U Beogradu takodje na Paliluli par mjeseci emitujemo test signal,u narednom periodu na Vidikovcu bi trebali podici baznu stanicu i povezati Beograd sa ostatkom mreze,test signal je prosao na tih 70 km ali vrijeme i obaveze su me sprecavale do sad sa pokretanjem ozbiljnijih radova,juce je odradjen jedan link Surcin aerodrom -naselje Surcin koji ce uskoro isto biti u mrezi...
Mnoga manja naselja i gradovi i njihove lokalne mreze zele da se prikljuce ovom sto radimo i svima izlazimo u susret koliko mozemo ,ali jedini je uslov postavljanje kompletne nase opreme po nasim standardima..i nedavno smo u Muzlji ,predgradju Zrenjanina pripojili ZRWLAN njihovu lokalnu mrezu nama...sa istim pravima i obavezama kao sto imaju i ostali.
U pregovorima sam trenutno sa jos nekim lokalnim mrezama u sjevernoj Srbiji..u gradovima u okolini Novog Sada
Znaci da i u Srbiji postoji nesto mnogo bolje no i u samoj toj izvikanoj EU ,

odakle redovno bjezim u ovaj nas kreativni balkanski nered
Jel dovoljno ??
/mrdja