pozdrav
evo i ja danas predao zahtjev za adsl posle par godina koristenja raznih wireless provajdera ukljucujuci i zonu.
kao sto mnogi rekose trenutno je na ovim prostorima mtel adsl najbolji internet koji se moze uzeti za najmanje para.
teta na salteru mi rece da cu stici na red za 10-15 dana posto su postavili dve nove centrale u prigradskim naseljima i da je navala prikljucenja ogromna nakon cega sam morao da okrenem par brojeva telefona da se moj zahtjev nekako nadje pri vrhu gomile

posto mi je istekao mesec za wireless koji sam koristio a 10 dana bez neta je ipak malo puno.
e sad sta je zanimljivo a nisam znao...
kod mene ce doci da vide da li u zgradi ima slobodnih parica za adsl posto u ovom stanu gde sam trenutno nema prikljucka za fiksni telefon a zanimljivo je da nije potrebno vec imati fiksni telefon (sto nisam znao) nego je bitno samo ako ima sloobodna parica koje ti dovedu do stana i ne placa se nista dodatno osim prikljucne takse za adsl od 1km.
valjda necu biti toliki baksuz da ne bude slobodnih parica!

a bio sam kod par ljudi i ono je prosto neverovatno videti kako download ne pada ni za sekundu za razliku od wirelessa gde to zavisi od milion faktora i retko kad je protok konstantan posebno u vecernjim satima.
kao sto neko rece,jos da ide deklarisana brzina to bi bilo savrseno ali onda bi mi nasli nesto drugo da se zalimo tako da je dobro i ovako.
ps:zona is going down,definitivno, kao i mnogi drugi provajderi koji ne budu mogli pratiti ovakvu ponudu mtel-a.
jedino je dobra stvaru svemu tome da ce ljudima koji ostanu na zoni internet verovatno raditi bolje posto ce se konacno malo izjednaciti broj korisnika sa dostupnim protokom koji zona ima.
pozdrav