kod mene je bila ista situacija sa dva kompa i kad sam ih zvao rekli su mi da moram da uzmem ap pa da ide mrezni kabal do svakog kompa.
a ja sam bas striktno pitao mogu li da mi dozvole dve mac adrese na sta sam dobio negativan odgovor.
onda sam to resio na svoj nacin.

kod ovog drugog provajdera koji koristim nema nikakvih ogranicenja,znaci mozes sa svakog racunara se konektovati na bilo koju baznu stanicu,bez obzira na mac adresu,samo je potrebno korisnicko ime i sifra.
kod zone si ogranicen na jednu baznu stanicu i jednu mac adresu sto je po meni logicno da su stavili iz razloga da ogranice jedan nalog na jedan racunar pa zato je donekle ilegalno omoguciti pristup na dva racunara preko jednog naloga.
mada rec ilegalno,nezakonito moze u mnogo primera da se veze za ovog provajdera ali necemo o tome...
nadam se da razumes sta hocu da kazem,sasvim je ok da ti koji imas dva kompa kloniras mac adresu da bi mogao i na drugom racunaru da imas net ali to moze da se zloupotrebi pa da recimo 10 ljudi to isto urade pa svi koriste net sa samo jednim nalogom.zato mi je cudno kako ti je lik iz podrske rekao da ce jos da ti pomogne da ih zeznes (u neku ruku).
pozdrav