Citat:
zorankom: ako imas net , nebi bilo lose imati osnovne informacije...
Po mom skromnom misljenju:
-najbolja i najprofesionalnija podrska je u "zoni",
-najlosija podrska je u telekomu...
problemi se javljaju na pra-istorijskoj mreži uradjenoj vazdusnim vodovima koji su oksidirali ili imaju "los kontakt" ili "nakisnu" a onda niko nezna gde koja zica ide i zasto i kad se tu javi problem tesko se resi ("popiskio se mis").
Eto tako je to nekako ... pa izaberes najmanje zlo

Druze @zorankom ili radis za zonu ili provociras ljude i sipas im so na ranu zvana zona i njen net.
Nevidim razloga zasto zonu toliko reklamiras i dizes njenu "najprofesionalnu" podrsku u nebesa kada smo svi na ovoj temi bili nekad korisnici zone (ili su neki jos zato sto nemaju druge tehnicke mogucnosti), i pobjegli od iste glavom bez obzira, citaj malo i bit ce ti jasnije.
Svasta ti napisa, mnogo nebuloza ko od koga i kako i koliki link uzima koje sta i kako monitirao- nemoj biti djete i mislit da ce ti neko reci iskreno koliko ima propusnog opsega koliko korisnika i ostale tebi potrebne nabrojane podatke. Na mtelovom adslu je jasno, oprema nije tvoja a ni odrzavanje iste, zabole te uvo za opremu dal ce crkne ili sta vec, dok na wirelessu na 2,4ghz moras da kupis opremu i placas postavljanje instalaciju i ako krepucne zna se opet kupis drugu opremu a na 5ghz malo je mnogo za iznajmljivanje 100KM za nesto sto nece nikad biti tvoje a jos te vezu ugovorom kako za opremu tako i za godinu dana pretplate i opet nemas flat kao na adsl-u.
Shvati da je najbolji na ovim prostorima net od onoga ko ti donese opremu kuci i podesi sve lijepo za 1KM, a ti vrtis prstice dok se on pati. To tako radi kod mene vec fala bog 2 godine bez ijednog poziva tehnickoj podrsci i jos flat. Moja kuca je spojena preko te kako rece praistorijske telekomove vazdusne mreze oko 6km od telefonske i adsl centrale.
Tako stoje stvari na adsl-u, dok je wireless na 2,4ghz samo za serovanje fajlova izmedju racunara sto se mene tice, sve ostalo je bacanje love.
I da, najmanje zlo je uvijek tamo gdje te namanje kosta, a to je opet mtelov adsl na podrucju BiH.
[Ovu poruku je menjao ringispi dana 31.12.2009. u 00:06 GMT+1]
Napredni dio BiH, Republika Srpska
http://tinyurl.com/6esyoc