pozdrav
ja sam bio korisnik zone citavih mesec dana a da sam mogao biti manje od toga pretpostavljam da bi to bilo jedan dan max ali kad das pare gotovo je.
da ne duzim sad sa razlozima zbog kojih ovo kazem (protok je bio priblizan normalnom tek posle 1h navece dok se u toku dana jedna stranica otvarala iz 3-4 refresha a ping do googla je znao ici do 4000ms) a jedan od razloga je bio taj sto je za jedan nalog vezana jedna mac adresa i JEDNA PRISTUPNA TACKA a posto imam dva kompa u kuci to mi nije nikako odgovaralo mada se moze naci po netu resenje i za taj problem.

e sad ne znam da li su izbacili to pravilo da se jedan korisnik iskljucivo povezuje na jedan ap ili je jos uvek tako.
pored toga sto je to bezveze iz razloga ko ima laptop vec je i fora u tome sto kad naprimer vrisne jedan ap ja nemogu da se nakacim na drugi koji radi kako treba.
posle sam presao kod provajdera koji nema nikakvih ogranicenja,znaci mozes da se kacis sa cega hoces na sta hoces sa jednim korisnickim imenom i kod koga net radi kad ja hocu (uglavnom) a ne kad se njemu prohtije (uglavnom u ranim jutarnjim satima kad sav normalan narod spava).
e sad ne znam,mozda su to do sad uspeli da rese posto se to desavalo pre oko pola godine kada su tek poceli da rade kod mene u gradu.
dodje mi da probam ponovo .... mozda bude bolje!
pozdrav