Slušaj satmedia sinko,

srećom pa je ovo javni forum, a poruke ostaju svima "na izvol'te" pa svako može da mućne glavom i donese sopstveni zaključak. Činjenice, što se mene tiče, su sljedeće:
- Ne znaš ili nećeš da priznaš da si se zeznuo za smetnje.
- Ni jednom rječju nisi objasnio rezultate koje daje statistika mog modema, ni zašto bi takvi rezultati trebali da budu pogrešni.
- To kakva je čija ponuda u BL nije tema ili makar nije glavna tema sadašnje diskusije, kako rekoh to je stvar poslovne politike, a poslovna politika je u telekomunikacijama uglavnom stvar količine love na kamari.
- Da li će nešto da bude ili neće, to ćemo da vidimo, i to relativno brzo.
- O bežičnom netu uopšte nemam šta da te pitam, znam ili sam saznao sve što mi je trebalo do sada. Bog dao, širok je internet, a ni jezik nije problem, pa ako šta bude trebalo ubuduće, naći će se.
Mislim, meni je stvarno krivo što kao vlasnik firme ispadaš glup na forumu, ali kako kaže naš narod "sam pao sam se ubio". Ja sam rekao šta sam imao, ti si rekao šta si imao, na publici je da čita, razmišlja i čudi se, i da se ponovo malo našalim, Elvis has left the building...
Uzdravlje.
E da, zaboravih, ADSL bez ugovora, sinko, nema ni u Švedskoj. E sad kakav je ugovor u pitanju to je već nešto sasvim drugo. Ali to bi trebalo da znaš kao vlasnik firme, nema ugovora - nema usluge. Ako si se opet pogrešno "odrazio" pa si mislio na nešto drugo, e pa džebat ga.
[Ovu poruku je menjao sinip dana 07.05.2009. u 02:29 GMT+1]