Citat:
Prvo cu da kazzem da si extremno bezobrazan za ovaj forum i da si ne kulturan i ne uctiv za bilo kakvu raspravu, i dojadili su mi klinci koji su do juce drndali tetris, a njihovi roditelji glasali za komunjare i radikale, pa da mi oni sole pamet o Internetu. Problem Telekoma jeste i nas problem, ali oni nisu inicijatori takvih nego direktno vlade republike srbije, koja najvise ima koristi da je telekom drzzavni i jedini provider, i samo je to razzlog dvojnika losse usluge itd
i
O tome koliki je ljubac strucnjak, najmanje ti i tvoj nacin rada na ovom forumu imas da o tome diskutujes, kao i da komentarises sajt njegove firme
Citat:
bice pre da se ti ne razumes za ono za sta se izdajes da si najpametniji
Ja ne znam "za sta se ti razumes", a pominjanje klinaca, tetrisa i roditelja govori upravo o tebi i tvojoj uctivosti.
Ono sto mogu da primetim iz ovih par redova jeste da si u svakom slucaju nepismen (obrati paznju - nepismen- spojeno).
Znaci nekulturan, nepismen, neuctiv se pise spojeno. Ne znam da li si primetio da u nasoj azbuci, a i abecedi ne postoji (obrati paznju -ne postoji- odvojeno) slovo x kao ni udvojena slova u recniku.
Ovakve gramaticke greske ni u kom slucaju ne idu (odvojeno) uz jednog uctivog i kulturnog gospodina, kakav ja nisam (obratu paznju NISAM - spojeno).
U svakom slucaju, promasio si temu. Trebalo ja da napises da li zadovoljan uslugama Selekoma. O tome se ovde radi.
PS. Kako gledati na firmu koja ima sajt na geocities-u sa domenom .co.sr ? To je onaj fazon, eto imamo i mi sajt. Bas me to podseca na Selekom, kao nudimo i mi ADSL, ali samo na papiru.
Pozdrav,
Everything is average nowadays.